Ρωτήστε για την αντλία έγχυσης ινσουλίνης

Ρωτήστε για την αντλία έγχυσης ινσουλίνης

Σε συνέχεια της εκδήλωσής μας “Act Today to Change Tomorrow” για τον Σακχαρώδη Διαβήτη που αφορούσε την ενημέρωση για την αντλία έγχυσης ινσουλίνης, το GlykouliGr αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις ερωτήσεις που υπάρχουν σχετικά με την αντλία ινσουλινης και την συνεχή καταγραφή γλυκόζης με χρήση αισθητήρα και να δημιουργήσει ένα εγχειρίδιο το οποίο θα είναι προσβάσιμο από όλα τα μέλη της κοινότητάς μας.
Γι αυτό και δημιουργήσαμε μια φόρμα, όπου ο καθένας από εσάς μπορεί να υποβάλει την ερώτησή του. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν από τον κο Νίκο Φιλίππου, έμπειρο χρήστη αντλίας και συνεχούς καταγραφής γλυκόζης, πιστοποιημένο εκπαιδευτή αντλιών και  ενεργό εθελοντή επί 20 χρόνια σε θέματα που αφορούν τον διαβήτη.
Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την αντλία έγχυσης ινσουλίνης, όποιες κι αν είναι αυτές, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.
Για να μεταφερθείτε στις ερωτήσεις και να διαβάσετε τις απαντήσεις, πατήστε εδώ.
Ας συμβάλουμε όλοι, ώστε να βελτιώσουμε έμπρακτα την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ελλάδα!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Total
1
Shares
Σχετικά άρθρα
Το σύστημα συνεχούς μέτρησης γλυκόζης της Dexcom, G7
Περισσότερα

Μια πρώτη ματιά στο σύστημα συνεχούς μέτρησης γλυκόζης της Dexcom, G7, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Kevin Sayer

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Dexcom, Kevin Sayer, παρουσιάζει τις αλλαγές που…