Τα φρούτα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για επιδόρπιο. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και κυρίως υγιεινή συνταγή με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες!
Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 145/μερίδα (1/2 μήλο)
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 30’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
4 μεγάλα μήλα
Χυμός από μισό λεμόνι
¼ φλυτζανιού Splenda (ή ½ φλυτζ. Μαύρη ζάχαρη)
¼ φλυτζ. Βρώμη
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.γ. βούτυρο ή μαργαρίνη χωρίς τρανς λιπαρά
¼ φλυτζ. Τριμμένα καρύδια
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Περιχύνετε τον χυμό λεμονιού στα μήλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζετε κάθε μήλο με το ¼ περίπου του μίγματος.
Βάζετε τα μήλα σε ένα ταψί και ψήνετε για 25-30 λεπτά.
Σχετικά άρθρα
Σπανακοκεφτέδες στο φούρνο
Νόστιμοι και υγιεινοί σπανακοκεφτέδες, ιδανικοί για δίαιτα και για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη! Χρήσιμες πληροφορίες Μερίδες: 50 σπανακοκεφτέδες…
Υγιεινό Μπανανόψωμο
Ένα εύκολο υγιεινό πεντανόστιμο ψωμί για όλες τις ώρες! Χρήσιμες Πληροφορίες Μερίδες: 8 Απαιτούμενος Χρόνος: 90′ Βαθμός δυσκολίας:…
Σαλάτα με κριθαράκι, ντοματίνια, φέτα και ελιές
Χρήσιμες πληροφορίες Μερίδες: 6 Απαιτούμενος χρόνος: 30′ Βαθμός δυσκολίας: 1/5 Κόστος: 1/5 Υλικά 1/2 κούπα κριθαράκι 14 ντοματίνια…
Κοκτέιλ Μαργαρίτα χωρίς ζάχαρη!
Επειδή πρέπει να μην χρησμοποιούμε ζάχαρη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην πίνουμε και τα κοκτέιλ μας! Φυσικά…