Ψητά γεμιστά μήλα με κανέλα

ψητά μήλα

Τα φρούτα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για επιδόρπιο. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και κυρίως υγιεινή συνταγή με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες!
Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 145/μερίδα (1/2 μήλο)
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 30’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
4 μεγάλα μήλα
Χυμός από μισό λεμόνι
¼ φλυτζανιού Splenda (ή ½ φλυτζ. Μαύρη ζάχαρη)
¼ φλυτζ. Βρώμη
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.γ. βούτυρο ή μαργαρίνη χωρίς τρανς λιπαρά
¼ φλυτζ. Τριμμένα καρύδια
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Περιχύνετε τον χυμό λεμονιού στα μήλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζετε κάθε μήλο με το ¼ περίπου του μίγματος.
Βάζετε τα μήλα σε ένα ταψί και ψήνετε για 25-30 λεπτά.

Total
2
Shares
Σχετικά άρθρα