Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Avocado
Το Avocado είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο στο οποίο θα βρείτε ευφάνταστες γεύσεις και πιάτα με υλικά φρέσκα χωρίς…
Εστιατόριο Μελίλωτος στο Μοναστηράκι
Η φιλοσοφία: Ο Μελίλωτος, είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο που εφοδιάζεται βιολογικά προϊόντα από μικρές οικογενειακές καλλιέργειες σε όλη την…
Gourmet & Bio
Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό που προετοιμάζεται ειδικά κατόπιν παραγγελίας. Γεύματα ελαφριά, διαιτητικά, υγιεινά και βιολογικά που παραδίδονται στο χώρο εργασίας…
Cadillac good food
Μια αλυσίδα καταστημάτων delivery διαφορετική από τις άλλες. Το Cadillac good food είναι ψαγμένο, προσφέρει πιάτα για όλα…