Wild in the City

wild in the city

Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Vintage Tostou
Περισσότερα

Vintage Tostou

Κουρνιασμένο σε ένα στενάκι της Γλυφάδας, το σαλόνι της αρχόντισσας Tostou, ανοίγει καθημερινά την πόρτα του για να υποδεχτεί…
Περισσότερα

Γη / Yi

Τα προϊόντα του εστιατορίου Γη είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Χωρίς λακτόζη,…
rosebud
Περισσότερα

Rosebud

Tο 2001, το Rosebud άνοιξε με στόχο το τρίπτυχο καφές – φαγητό – ποτό, υπό το άγρυπνο μάτι…