Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Avocado
Το Avocado είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο στο οποίο θα βρείτε ευφάνταστες γεύσεις και πιάτα με υλικά φρέσκα χωρίς…
Το Στάχυ – Bio Slow Food
Βιολογικό, παραδοσιακό εστιατόριο στα Χανιά! Προσφέρει πιάτα γνήσιας κρητικής κουζίνας βασισμένα σε βιολογικά υλικά και παρότι βρίσκεται στο…
Saloon Piano Restaurant
Στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και όλων των καλοφαγάδων, για πάνω από τρείς δεκαετίες, το Saloon είναι ένα…
The Breeder Feeder
Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος έχει ανοίξει στο Μεταξουργείο που λέγεται "Breeder Feeder".