Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Mamma Tierra
Το μικρό, λευκό εστιατόριο με τις πλούσιες μυρωδιές θα σας προσφέρει χορτοφαγικά πιάτα με πολλά βιολογικά προϊόντα. Διαβάστε…
.ES
Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη εν γένει, με την αρχιτεκτονική και τη δημιουργική…
Φρέσκα υγιεινά γεύματα έτοιμα, ή…για μαγείρεμα στο σπίτι, από το Marathos.gr
Το marathos.gr είναι μια μοναδική υπηρεσία διανομής φαγητού, που προσφέρει στον πελάτη την επιλογή να το παραγγείλει έτοιμο,…
2μαζί
Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…