Wild in the City

wild in the city

Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Εστιατόριο Roots

Το εστιατόριο Roots στεγάζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο, στην πλατεία Άθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο μενού…
es
Περισσότερα

.ES

Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη εν γένει, με την αρχιτεκτονική και τη δημιουργική…