Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Καφέ Εστιατόριο Pure Bliss
Ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Φρέσκοι βιολογικοί χυμοί, καφές, τσάι, βιολογικά γλυκά όπως μηλόπιτα,…
Εστιατόριο Μελίλωτος στο Μοναστηράκι
Η φιλοσοφία: Ο Μελίλωτος, είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο που εφοδιάζεται βιολογικά προϊόντα από μικρές οικογενειακές καλλιέργειες σε όλη την…
Μαγικές Κατσαρόλες
Σ’ ένα καλαίσθητο περιβάλλον με πίνακες με ζωηρά χρώματα, θα γευτείτε πιάτα της κλασικής αθηναϊκής κουζίνας, φτιαγμένα με…
Root Artspace
”Food Philosophy’’ : H δημιουργική κουζίνα του Root είναι μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ποιοτικής διατροφής. Συνδυάζοντας το σύγχρονο…