Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Mamma Tierra
Το μικρό, λευκό εστιατόριο με τις πλούσιες μυρωδιές θα σας προσφέρει χορτοφαγικά πιάτα με πολλά βιολογικά προϊόντα. Διαβάστε…
Εστιατόριο Holy Greens Athens στο Μαρούσι
Oι σαλάτες είναι… ιερές σε αυτό το «πράσινο» μαγαζί του Αμαρουσίου, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα λαχανικά συνδυασμένα…
Καφέ Εστιατόριο Pure Bliss
Ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Φρέσκοι βιολογικοί χυμοί, καφές, τσάι, βιολογικά γλυκά όπως μηλόπιτα,…
2μαζί
Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…