Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Cadillac good food
Μια αλυσίδα καταστημάτων delivery διαφορετική από τις άλλες. Το Cadillac good food είναι ψαγμένο, προσφέρει πιάτα για όλα…
Testaccio Organic
Το Testaccio έχει μετατραπεί στην κατεξοχήν foodie συνοικία της Ρώμης, λόγω της πληθώρας των εστιατορίων που έχει και…
Μαγικές Κατσαρόλες
Σ’ ένα καλαίσθητο περιβάλλον με πίνακες με ζωηρά χρώματα, θα γευτείτε πιάτα της κλασικής αθηναϊκής κουζίνας, φτιαγμένα με…
Restό, bio restaurant – bio catering
To Restό, είναι βιολογικό εστιατόριο, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στεγάζεται σε έναν μοντέρνο χώρο και προσφέρει ξεχωριστές…