Άγρια Kάππαρη με καππαρόφυλλα και κρίταμο

Άγρια Κάππαρη από τα βράχια της Τήνου στον χυμό της
kappari-euzin-640x300
kappari-euzin-640×300

Άγρια Κάππαρη από τα βράχια της Τήνου στον χυμό της
Από τα βράχια της Τήνου συλλέγομε τα μπουμπούκια των αυτοφυών θάμνων την εποχή της σωστής τους ωρίμανσης. Κατά τη λεπτομερή επεξεργασία τους, μόνο με θαλασσινό αλάτι, η κάππαρη απολύει τον χυμό της, στον οποίο και συντηρείται. Αυτό το πολύτιμο ορεκτικό, που τονώνει τον οργανισμό και καταπολεμά την αναιμία, συνοδεύει εξαιρετικά τά ψάρια, τις σαλάτες και τα αλλαντικά.
TIP: Ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο amuse-bouche: Αλείφετε μιά λεπτή στρώση λιαστού πελτέ τομάτας σε λεπτοκομένες φέτες ψωμιού. Στολίζετε με κάππαρη.
Από την εταιρεία ευ ζην.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
σκόνη χαρουπιού
Περισσότερα

Ακατέργαστη σκόνη χαρουπιού

Είναι υποκατάστατο της ακατέργαστης σκόνης του κακάο, μπορεί να προστεθεί στο αλεύρι στη ζαχαροπλαστική, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κέικ, σε ζεστά ποτά, στα μιλκ σέικ από γάλα σόγιας και για επιδόρπια.