Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 8
Απαιτούμενος χρόνος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Διαθρεπτικά Στοιχεία Ανά Μερίδα 100γρ.
Ενέργεια 38 kcal
Πρωτεΐνες 1,4 g
Υδατάνθρακες 6,6g
Σάκχαρα 2,4g
Λιπαρά 0,6g
Κορεσμένα 0,5g
Εδώδιμες ίνες 1,7g
Νάτριο 0,04g
Υλικά
Μερίδες ανά γλύκισμα: 14 Βάρος μερίδας: 100 ΓΡ.
- 1 κουτί Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
- 1 κουτί Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ
- 2 μέτρια Πράσινα Μήλα (400 ΓΡΑΜ περίπου)
Εκτέλεση
- Κόβετε τα Μήλα σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- Τα αφήνετε να βράσουν για μισή ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα κομμάτια του μήλου και να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους
- Παρασκευάζετε την ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ σύμφωνα με τις οδηγίες
- Απλώνετε τα μήλα σε μία στρογγυλή φόρμα με σούστες και από πάνω την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
- Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο
- Παρασκευάζετε το Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ σύμφωνα με τις οδηγίες
- Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει) και ρίχνετε μια μικρή ποσότητα ζελέ πάνω στην κρέμα μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια
- Βάζετε το γλυκό για λίγα λεπτά στην κατάψυξη μέχρι να πήξει το ζελέ
- Στη συνέχεια ρίχνετε σιγά – σιγά και το υπόλοιπο ζελέ και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να πήξει πάλι το ζελέ
- Όταν είναι έτοιμο το ξεφορμάρετε.