Κατάθεση αιτήσεων στις επταμελείς επιτροπές των Νοσοκομείων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Χρόνος υποβολής αιτήσεων στις επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων του άρθρου 1 της Φ.151/122732/Β6/1.10.2010 (ΦΕΚ 1612/Β/4-10-2010) Κ.Υ.Α., για υποψήφιους που θέλουν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014
 
Διαβάστε τη σχετική Υπουργική Απόφαση εδώ

 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
μνημόνιο
Περισσότερα

‘Ακτινογραφία' στο νέο μνημόνιο

Στη μέγγενη του νέου μνημονίου μπαίνει άμεσα ο χώρος της Υγείας. Ο καταιγισμός των μέτρων ξεκινά άμεσα, προκειμένου να επιτευχθεί ο "σφιχτός" στόχος μείωσης των δαπανών για την Υγεία κάτω από τα 13 δισεκατομμύρια ευρώ ή 6% του ΑΕΠ.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής
Περισσότερα

«Κόβουν» την πίστωση σε όλα τα Ταμεία οι φαρμακοποιοί Αττικής, Πειραιά, Αχαΐας

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής, Πειραιά και Αχαΐας μη δυνάμενοι να ανταπεξέλθουν οικονομικά υπό τις παρούσες συνθήκες, σταματούν από 1 Μαρτίου 2012 την πίστωση σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

εοπυυ έρευνα
Περισσότερα

Έρευνα για την περίθαλψη από τον ΕΟΠΥΥ

Απογοητευμένοι είναι οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Αυτό εκτιμά το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα έρευνας, που διενεργήθηκε πρόσφατα για λογαριασμό του. 

eopyy-logo
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Τρίμηνες συνταγές για τους χρονίως πάσχοντες

Συνταγές για τρεις μήνες - αντί ενός σήμερα - θα μπορούν να χορηγούν οι γιατροί στους χρονίως πάσχοντες, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).