Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 24-04-2013

Στη σημερινή μας εκπομπή θα κάνουμε αναδρομή όλων των θεμάτων ,των προηγούμενων εκπομπών. Θα τα ξαναπούμε , γιατί η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως .
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 02-11-2014 - Glykouli.Gr

Στη σημερινή μας εκπομπή θα κάνουμε αναδρομή όλων των θεμάτων ,των προηγούμενων εκπομπών. Θα τα ξαναπούμε , γιατί η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως .
Περιμένουμε τις δικές σας απορίες στο chat και θα απαντήσουμε σε όσες γνωρίζουμε και μπορούμε.
Χαλαρά λοιπόν απόψε με τη γλυκιά παρείτσα μας στις ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , με καλή μουσική ,μέσα από το mindradio.gr ,από τις 20.00 μμ έως τις 22.00 μμ.
Την εκπομπή μας την ακούτε απο εδώ http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Στο chat της εκπομπής μας γράφεται απο εδώ http://mindradio.gr/chatwindow.php
 

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 24/04/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 02-11-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Σκοπός της εκπομπής είναι τόσο να ενδυναμώσει όσο και υποστηριχτικά να ανακουφίσει την κοινότητα των ατόμων με διαβήτη, των παιδιών και των γονέων τους, δημιουργώντας ένα ραδιοφωνικό 2ωρο που σχολιάζει, αναλύει και φιλικά εκτονώνει τη ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-03-2013

Θέμα: Αντλία; ή όχι... Ιδού το ερώτημα... Καθόλου απλή η απάντηση, φίλοι συνταξιδιώτες. Να ξεκινήσω τον συλλογισμό μου από τα βασικά. Δεν φοράω αντλία. Θα ήθελα, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Σου λύνει πολλά προβλήματα σύμφωνα με τις έρευνες και τους θεράποντες ιατρούς. Αλλά..

Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 27-11-2013

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία. Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει, πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.