Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 27-11-2013

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία. Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει, πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία.
 
Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει , πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.
 
Ο ίδιος μας περιγράφει πως προχώρησε στην πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα ενέργεια διαμαρτυρίας του μέσα από τα social media με σκοπό να ασκήσει πίεση στο Υπουργείο Υγείας και να επιλυθεί το πρόβλημα της έλλειψης , έστω και προσωρινά.

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 27/11/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 09-10-2013

Η γλυκιά παρέα μαζί με τον φίλο Ιορδάνη Θωμαΐδη μας ενημερώνουν για θέματα υπογλυκαιμίας, μας συντροφέυουν με αγαπημένες μουσικές και μας δίνουν τις «γλυκιές» αστρολογικές προβλέψεις τους. Πατήστε εδώ και ακούστε τηςν εκπομπή. 

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-02-2013

Μαζί μας θα είναι μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία η κα πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Αθανασία Καρουνου και ο κος πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ Αριστείδης Ράπτης, για να μας ενημερώσουν από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τον Διαβήτη μας αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με το κράτος πρόνοιας. Στην παρέα μας θα είναι επίσης η κα Ρούλα Λαγιου και ο κος Κώστας Βουκελατος.

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 06-11-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-02-2013

Βάλτε τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που έχετε, ώστε μαζί να καταρρίψουμε τους «Μύθους» και να αναδείξουμε τις «Αλήθειες» σε σχέση με την διατροφή και τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Καλεσμένος μας ο διατροφολόγος Χάρης Δημοσθενόπουλος. Πατήστε εδώ να διαβάσετε το newsletter

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 09-07-2012

Θέμα: «Το Καλοκαίρι και ο Σακχαρώδης Διαβήτης»
Στην κουβέντα μας είναι καλεσμένη, η Dr. Γεωργία Κάσση, Ενδοκρινολόγος Δ/ντρια του Β΄ Ενδοκρινολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρας, στην Αθήνα και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού  Ιατρείου.