Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Υγιεινό Με…Νου!
Σπιτικό φαγητό, χειροποίητες πίτες, γευστικά σάντουιτς, χορταστικές σαλάτες, γλυκά με και χωρίς ζάχαρη, εδέσματα χωρίς γλουτένη και λακτόζη,…
Pilabar Healthy Bistro στο Χαλάνδρι
Μέρος του πρώτου healthy πολυχώρου στην Ελλάδα, ο οποίος περιλαμβάνει και personal training studio, το Pilabar ετοιμάζει, σερβίρει…
Healthy Harmony
Η υγιεινή διατροφή στον Πειραιά ακούει στο όνομα Healthy Harmony, σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε…
Εστιατόριο Αγιολί
Τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής γης, απλά , ποιοτικά, ταπεινά και καθημερινά. Προϊόντα απίστευτου πλούτου, γεύσεων και αρωμάτων…