Wild in the City

wild in the city

Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
rosebud
Περισσότερα

Rosebud

Tο 2001, το Rosebud άνοιξε με στόχο το τρίπτυχο καφές – φαγητό – ποτό, υπό το άγρυπνο μάτι…
εστιατόριο Φαίδιμος
Περισσότερα

Φαίδιμος

Το Φαίδιμος είναι το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη που κάνει τη διαφορά. Με επιλογές για φαγητό χωρίς γλουτένη, είναι το στέκι που…