Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Saloon Piano Restaurant
Στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και όλων των καλοφαγάδων, για πάνω από τρείς δεκαετίες, το Saloon είναι ένα…
2μαζί
Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…
Mamma Tierra
Το μικρό, λευκό εστιατόριο με τις πλούσιες μυρωδιές θα σας προσφέρει χορτοφαγικά πιάτα με πολλά βιολογικά προϊόντα. Διαβάστε…
Εστιατόριο Holy Greens Athens στο Μαρούσι
Oι σαλάτες είναι… ιερές σε αυτό το «πράσινο» μαγαζί του Αμαρουσίου, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα λαχανικά συνδυασμένα…