Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
Γιάντες
Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Εξαρχείων, στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου δίπλα στο θερινό κινηματογράφο “Ριβιέρα”, σε…
Avocado
Το Avocado είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο στο οποίο θα βρείτε ευφάνταστες γεύσεις και πιάτα με υλικά φρέσκα χωρίς…
Καφέ Εστιατόριο Pure Bliss
Ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Φρέσκοι βιολογικοί χυμοί, καφές, τσάι, βιολογικά γλυκά όπως μηλόπιτα,…
Bara Rara
Αν ζείτε στην Πάτρα ή πρόκειται να την επισκεφθείτε, έχετε μια επιλογή για φαγητό καθώς υπάρχει μια…Σπάνια Μπάρα…