Είναι το ίδιο να είσαι μεθυσμένος με την αίσθηση της μεγάλης υπογλυκαιμίας; (vid)

διαβητης, υπογλυκαιμια, μεθυσμενος, μεθη, ποτο, ενεργειακο ποτο, ινσουλινη, γλυκουλι

Πολλοί που δεν γνωρίζουν ακριβώς την έννοια της υπογλυκαιμίας, διότι δεν πάσχουν από διαβήτη θα πουν πως μοιάζουμε σαν μεθυσμένοι, μέσα από τα διάφορα συμπτώματα που παρουσιάζονται! Όπως ακριβώς γίνεται και στο video που ακολουθεί. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού οι νόμοι είναι πάρα πολύ αυστηροί και το μπαρ χάνει την άδεια του αν τολμήσει να σερβίρει ποτό σε μεθυσμένο και επίσης αν είσαι μεθυσμένος πρέπει να σε απομακρύνουν από το μαγαζί.
Μια εξαιρετική ομάδα νέων από το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω αυτού του πολύ σύγχρονου βίντεο, με ανάλογη μουσική και μοντέρνα λήψη, μοιράζει ένα σημαντικό μήνυμα μέσα από τη δική τους ματιά και καθημερινότητα: “Μια διαβητική υπογλυκαιμία (ή αλλιώς υπό), μοιάζει και έχει όμοια αίσθηση με το να είναι κάποιος υπό την επήρεια μέθης. Κάποιο είδος ζάχαρης που δρα γρήγορα, όπως τα ενεργειακά ποτά, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης για να παραμείνετε υγιείς.
Στο βίντεο βλέπουμε ένα νεαρός που βρίσκεται σε κατάσταση υπογλυκαιμίας, οι 2 υπεύθυνοι ασφαλείας του κλάμπ που διασκέδαζε τον βγάζουν “σηκωτό”, νομίζοντας ότι έχει καταναλώσει… μπόλικα ποτά και στη συνέχεια γίνονται αρκετά πράγματα που θα έκανε σίγουρα ένας μεθυσμένος άνδρας. Στην πορεία του video βλέπουμε μηνύματα που περνάνε μέσα στα πλάνα, όπως “not a clue” ότι δηλαδή δεν έχει ιδέα τι του συμβαίνει, μετά βλέπουμε έναν τύπο που φοράει ένα μπλουζάκι που λέει “losing control” δηλαδή ο πρωταγωνιστής πλέον χάνει τον έλεγχο. Το τέλος όμως είναι το σημαντικότερο κομμάτι αυτού του μικρού κλιπ, που τονίζει και το μήνυμα που θέλει να περάσει η ομάδα που το δημιούργησε. Απολαύστε υπεύθυνα!

 

Πηγή: YouTube
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα