Ιπποφαές & Λουϊζα για ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού!

Ένα ποτήρι Deligios ΛΟΥΙΖΑ  & ΙΠΠΟΦΑΕΣ – κρύο ή ζεστό- τονώνει τον οργανισμό και χαρίζει ευεξία κατά τη διάρκεια μιας κοπιαστικής μέρας ή μετά από σωματική άσκηση, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
deligios
deligios

Απολαυστικός συνδυασμός βοτάνων, φρούτων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων
Το ιπποφαές, γνωστό από το στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου που το χρησιμοποιούσε για ενδυνάμωση, συνδυάζεται ιδανικά με την αρωματική λουίζα για να σας προσφέρει ένα σπάνιο ρόφημα. Ένα ποτήρι Deligios ΛΟΥΙΖΑ  & ΙΠΠΟΦΑΕΣ – κρύο ή ζεστό- τονώνει τον οργανισμό και χαρίζει ευεξία κατά τη διάρκεια μιας κοπιαστικής μέρας ή μετά από σωματική άσκηση, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Ανέβασε “στροφές” με φυσικό τρόπο
Αυτό το Υπερ-ρόφημα της DELIGIOS συμβάλλει στην ενδυνάμωση του οργανισμού καθώς και στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. Ιδανικό για όσους θέλουν το σώμα τους αλλά και τις εγκεφαλικές λειτουργίες τους σε εγρήγορση.
Δύο ποτήρια ΛΟΥΪΖΑ & ΙΠΠΟΦΑΕΣ την ημέρα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος από τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες C,D,B6,B12.
Λόγω των βιταμινών C,D,B6,B12 συμβάλλει
• Στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
• Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στη παραγωγή ενέργειας.
Λόγω του ψευδαργύρου συμβάλλει
• Στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στη σύνθεση των πρωτεϊνών.
• Στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης
Ιπποφαές
Το ιπποφαές, ιδιαίτερα γνωστό από την αρχαιότητα, οφείλει το όνομά του στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη αντοχή, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό (ίππος : άλογο, φάος : φως, λάμψη).
Εδώ και αιώνες αποτελεί μέρος της παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής ενώ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες σαν τονωτικό. Καλιεργείται στην Κεντρική Ευρώπη, στην Ασία και τελευταία και στην Ελλάδα.
Είναι γνωστό εκτός απο τις χώρες της Ασίας στις Σκανδιναυικές χώρες και στη Γερμανία. Υπάρχουν πολλές μελετες σε όλο τον κόσμο που αναλύουν τις ευεργετικές ιδιότητες του φρούτου αυτού. Έχει βιταμινες και συνδυασμό λιπαρών οξεων συμπεριλαμβανομένων των περίφημων ω3.
Συνεισφέρει στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα, στην επούλωση των πληγών, στην επανόρθωση των ιστών και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.
Επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων, βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών και ενισχύει το γεννητικό σύστημα. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και προστατεύει από την αρτηριοσκλήρυνση
Λουϊζα

Ενα γνωστό και αγαπημένο αρωματικό βότανο με αποτοξινωτική, χαλαρωτική και αντιοξειδωτική δράση. Συνεισφέρει στο να καταπραϋνει τους σπασμούς στο στομάχι, δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες, ενώ βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού.
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
diabeccin-640
Περισσότερα

Diabecinn® Cholesterol

To Diabecinn Cholesterol περιέχει απόσταγμα κόκκινου ρυζιού και κανέλλας, υδατοδιαλυτής βάσης (ΖΝ112). Έχει θετική επίδραση στο επίπεδο χοληστερόλης, στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα και στο μεταβολισμό.