Διαβήτης: Ανοιχτό Κάλεσμα για Δημιουργία Άτυπης Ομάδας Δράσης

Στη χώρα μας, 1.200.000 συμπολίτες μας (το 10% του πληθυσμού), όλων των ηλικιών, πάσχουν από διαβήτη και δυστυχώς, τα παραπάνω νούμερα δείχνουν να έχουν συνεχώς αυξανόμενη τάση. Οι προκλήσεις είναι καθημερινές και οι δυσκολίες γίνονται όλο και πιο περίπλοκες για να επιλυθούν. Γι αυτό και το έργο και η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας είναι σημαντικό και αναγκαίο.
Το Glykouli.gr παίρνει την πρωτοβουλία να κανει ένα ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία μιας άτυπης ομάδας δράσης για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.
Ο ΕΟΠΥΥ Καταδικάζει τα Παιδιά μας σε Μόνιμο Πόνο
Η ομάδα θα στέλνει τις επιστολές της στους κατά τόπους Συλλόγους και στις Ομοσπονδίες και επιθυμεί σε συνεργασία μαζί τους να προωθούν τις διεκδικήσεις μας και να ακούγεται η φωνή μας!
Άλλωστε, εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει να ζει κάποιος καθημερινά με τον διαβήτη. Γι αυτό και είναι παραπάνω από απαραίτητο να ακουστεί η φωνή μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα χαρούμε να έχουμε δίπλα μας τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους και να σταθούμε συνοδοιπόροι στις κινήσεις και τις δράσεις τους.
Μια Μικρή Αρχή Μπορεί να Φέρει μια Μεγάλη Νίκη – Απολογισμός της Συνάντησης της 3ης Μαρτίου 2017

Κάνουμε, λοιπόν, ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να μιλήσει, να εκφράσει την άποψή του και να συμβάλει σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Η συνάντησή μας θα γίνει την Κυριακή 5/3/2017  και ώρα 16:00 στο Café Patisserie Εύη – Ιλισίων 2 και Νυμφαίου 4, Κάτω Ιλίσια (4 λεπτά από τη στάση του μετρό Μέγαρο Μουσικής, έξοδος προς νοσοκομείο Αιγινήτειο).
Λεωφορεία που επίσης σταματάνε τρία λεπτά από το καφέ: 220-235-608 (Γουδί – Γαλάτσι) , 815 (Γουδί -Ταύρος) κατεβαίνετε στάση Ούλεν ή ξενοδοχείο Crown-Plaza (παλιό Holiday Inn) – 140 για όσους έρχονται από Γλυφάδα ή Δικαστήρια Ευελπίδων.
Μια μικρή νίκη όλων μας!
Στη συνάντησή μας, θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που μας αφορούν όλους – η παρουσία σας δεν είναι απλά επιθυμητή, είναι και απαραίτητη για να ακουστεί η φωνή μας και να συντάξουμε μια επιστολή που θα δημοσιοποιήσουμε παντού!
Σας περιμένουμε!
GlykouliGr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα