7+1 Σεφ που Πρέπει να Ακολουθήσετε στα Social Media αν Έχετε Διαβήτη!

σεφ

Αν έχετε διαβήτη γνωρίζετε πολύ καλά πως η διατροφή είναι το Α και το Ω. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να στερηθείτε τίποτα – μάλιστα μπορείτε να απολαύσετε συνταγές που θα σας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

Αν μαγειρεύετε υγιεινά γεύματα στο σπίτι και απολαμβάνετε οι ίδιοι την μαγειρική, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε λίγη έμπνευση; Οι παρακάτω 9 σεφ είναι σίγουρα κατάλληλοι για να σας δώσουν ιδέες. Ας δούμε ποιοί είναι!

Sam Talbot


Ο σεφ Sam Talbot διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 όταν ήταν 12 ετών. Έφτασε στα ημιτελικά του «Top Chef» και ψηφίστηκε ως ο αγαπημένος των fans της σειράς.  Έχει εκδώσει βιβλίο συνταγών που περιλαμβάνει 75 πεντανόστιμες συνταγές.
Ακολουθήστε τον στο Instagram, Facebook και Twitter

Luke Hayes-Alexander


Ο Luke αποφάσισε από μικρός πως ήθελε να γίνει σεφ. Η διάγνωσή του με διαβήτη τύπου 1 στην ηλικία των 7 ετών ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί διεξοδικά με την μαγειρική και την μοριακή γαστρονομία. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο Τορόντο.
Ακολουθήστε τον στο Instagram, Facebook και Twitter

Charles Mattocks


Ο σεφ Charles Mattocks ξεκίνησε την καριέρα του από την τηλεόραση και τη μουσική. Αφού διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2 το 2011, έγινε παγκόσμιος συνήγορος για τον διαβήτη. Έχει γράψει 3 βιβλία με συνταγές και έχει σκηνοθετήσει το ντοκυμαντέρ «The Diabetic You».
Ακολουθήστε τον στο Instagram, Facebook και Twitter

Franklin Becker


Ίσως τον γνωρίζετε από την εμφάνισή του στο «Top Chef Masters» και το «Iron Chef America». Ο Becker έχει τρία εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και έχει γράψει πολλά βιβλία με συνταγές. Διαγνώστηκε το 1997 με διαβήτη τύπου 2 και οι συνταγές του έχουν πάρει μερικές από τις καλύτερες κριτικές.
Ακολουθήστε τον στο Instagram, Facebook και Twitter

Dale Pinnock


Ο Dale Pinnock είναι γνωστός ως «Ο ιατρικός σεφ». Παρόλο που ο ίδιος δεν έχει διαβήτη, η δουλειά του επικεντρώνεται σε συνταγές που θα απολαύσουν οι άνθρωποι με διαβήτη και άλλες παθήσεις στην υγεία τους. Έχει πτυχία στη διατροφή, στην διατροφολογική ιατρική και στην ιατρική με βότανα.
Ακολουθήστε τον στο Instagram, Facebook και Twitter και δείτε το κανάλι του στο Youtube

Paula Deen


Η σεφ Paula Deen είναι γνωστή για την πολύ νόστιμη νότια κουζίνα της. Διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2 το 2009. Μόλις έμαθε για τη διάγνωση, πήγε στο σπίτι της και πέταξε οτιδήποτε ήταν άσπρο. Άσπρο ψωμί, άσπρο ρύζι, άσπρες πατάτες και άσπρα ζυμαρικά. Με αυτή την αλλαγή έχασε 16 κιλά σε 4 μήνες. Έχει εκδώσει 250 από τις αγαπημένες της συνταγές.
Ακολουθήστε την στο Instagram, Facebook και Twitter

Σοφία Πιτσικάλη


Η Σοφία Πιτσικάλη ανακάλυψε τον διαβήτη τύπου 1 με αφορμή την πρώτη της εγκυμοσύνη. Από το 2011 έχει δημιουργήσει το Blog της «Sofeto» όπου δημοσιεύει πολλές συνταγές για ανθρώπους με διαβήτη. Το 2015 και το 2016 κέρδισε το πρώτο βραβείο κοινού στον διαγωνισμό «Food Blog Awards» του ΒημαGourmet, ενώ οι συνταγές της επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό μεσογειακής διατροφής «Re.Co.Med» στην Ιταλία.
Ακολουθήστε την στο Instagram, Facebook και Twitter και δείτε το Blog της

Σοφία Τσιακάλου


Η Σοφία Τσιακάλου κατάγεται από την Πρέβεζα και είναι μια εργαζόμενη μητέρα. Το 2013 η μικρή της κόρη διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, ενώ το 2014 τα δίδυμα αγόρια της διαγνώστηκαν με κοιλιοκάκη. Μαγειρεύει αποκλειστικά χωρίς γλουτένη. Η Σοφία Τσιακάλου είναι επίσης γνωστή για την συμμετοχή της στο Master Chef, ενώ έχει κερδίσει αργυρό μετάλλιο σε διαγωνισμό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.
Ακολουθήστε την στο Instagram, Facebook και Twitter, δείτε το Blog της και το κανάλι της στο Youtube
GlykouliGr
 
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα