Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Βάζει Εμπόδιο στις Μετακινήσεις των Αμεα Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Βάζει Εμπόδιο στις Μετακινήσεις των Αμεα
Όπως φαίνεται, μετά από τον ΕΟΠΥΥ και το Υπουργείο Υγείας που βάζουν εμπόδιο στη θεραπεία των ανθρώπων με διαβήτη στην Ελλάδα (διαβάστε εδώ το... Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Βάζει Εμπόδιο στις Μετακινήσεις των Αμεα

Όπως φαίνεται, μετά από τον ΕΟΠΥΥ και το Υπουργείο Υγείας που βάζουν εμπόδιο στη θεραπεία των ανθρώπων με διαβήτη στην Ελλάδα (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο) ήρθε η σειρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να βάλει εμπόδιο στις μετακινήσεις των ΑΜΕΑ.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι από 5-7-2017 και μέχρι νεωτέρας, για να ταξιδέψει με τραίνο, θα πρέπει αναγκαστικά να αναχωρήσει από τις αποβάθρες 9 και 10 που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Για να φτάσει κάποιος στις συγκεκριμένες αποβάθρες, θα πρέπει αναγκαστικά να περάσει μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ – μεταξύ άλλων – ζητάει την κατανόηση των ανθρώπων με αναπηρία, καθώς δεν θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα με αναπηρία δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται με το τραίνο προς και από τη Βόρεια Ελλάδα, μέσω του σταθμού των Αθηνών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακόίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από αύριο Τετάρτη 5.7.2017 και μέχρι νεωτέρας αλλάζουν οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τραίνων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10,  που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τραίνα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη  αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσει τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρει.

Επίσης από αύριο 5.7.2017  δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑΜΕΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς το Κεντρικό Σταθμό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την  ταλαιπωρία που θα υποστεί για όσο χρονικό διάστημα  εκτελούνται τα έργα, προκειμένου με την ολοκλήρωση τους να βελτιωθεί η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.

GlykouliGr

 

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares