Το Glykouli σας πάει θέατρο! Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Το χρυσό Αρισμαρί»

προσκλήσεις, παιδική παράσταση

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Το χρυσό Αρισμαρί», την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 14:30, στο Θέατρο ΗΒΗ (Σαρρή 27, Αθήνα).
Ο τρόπος είναι απλός: Κάντε Like και Share του post μας στο Facebook! Οι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο το μεσημέρι!
«Το χρυσό Αρισμαρί» είναι ένα σπάνιο και μοναδικό βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ήρωας του παραμυθιού μας οπλισμένος με ανδρεία και θέληση ξεκινά να το ανακαλύψει για να θεραπεύσει τον πατέρα του. Στο ταξίδι αυτό έχει συμπαραστάτη τον καλύτερό του φίλο και μαζί ζούνε τις πιο απίθανες περιπέτειες. Ένα έργο για την ανιδιοτελή αγάπη, τη χωρίς ανταλλάγματα προσφορά και τη φιλία που έγραψε και σκηνοθετεί η Κέλλυ Σταμουλάκη.
Ο αγαπημένος σε όλους μας, ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, συνθέτει ένα ξεκαρδιστικό δίδυμο με την Ευτυχία Φαναριώτη, η Ελευθερία Ρήγου μας αποκαλύπτει τα μυστικά των ξωτικών του δάσους και ο Ορέστης Τρίκας μας ταξιδεύει στο «Εμείς». Μαζί με έναν πολυτάλαντο 15μελή θίασο, με την καθιερωμένη ζωντανή μουσική με μαέστρο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και πλήθος μουσικών οργάνων επί σκηνής, δημιουργούν ένα διαδραστικό υπερθέαμα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε μικρού και μεγάλου θεατή. Η παράσταση, βαδίζοντας στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, εκπλήξεις αλλά και συγκίνηση και τρυφερότητα.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα