Εύκολοι και ιδανικοί τρόποι για να κρύψετε την αντλία ινσουλίνης!

insulin pump hide

Φορώντας μια αντλία ινσουλίνης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ένα μικρό bolus (δόση), αλλά και να κρατήσετε την ινσουλίνη κυριολεκτικά δίπλα σας όλη την ημέρα! Οι αντλίες ινσουλίνης συνεχίζουν να γίνονται μικρότερες, πιο κομψές και πιο εύχρηστες, αλλά η τοποθέτηση αυτής της φανταχτερής συσκευής σε καθημερινές επιλογές μόδας μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία.
Πώς μπορείτε να κρύψετε με έξυπνο τρόπο την αντλία σας, αν αυτή είναι η προτίμησή σας; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να κρύψετε μια αντλία ινσουλίνης. Έχουμε μερικές μοντέρνες συμβουλές και προτάσεις για αξεσουάρ που μπορούν να διατηρήσουν τις συσκευές σας διακριτικές χωρίς να θυσιάζουν το στυλ σας.

  • Κρύψτε το με ένα κασκόλ: Δεν χρειάζεται να βρείτε κάποιο ειδικό κασκόλ που κρύβει την αντλία ινσουλίνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά κασκόλ ως καμουφλάζ για τις συσκευές σας. Πιάστε τις συσκευές σας με τους βρόχους του υφάσματος από ένα φουλάρι ή χρησιμοποιήστε το ύφασμα για να καλύψετε το ιατρικό σας εξοπλισμό.
  • Τσέπη: Τα φορέματα με τσέπες (αν είστε γυναίκα φυσικά) είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση των συσκευών σας, από τους δέκτες CGM μέχρι τα τηλέφωνα και τις αντλίες ινσουλίνης (φροντίστε να κόψετε μια μικρή τρύπα στην κορυφή της τσέπης για να περάσετε το σωληνάκι). Αλλά οι τσέπες δεν είναι μόνο για φορέματα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εσώρουχα (για άνδρες και για γυναίκες!), καθώς και σουτιέν με τσέπες για τις μετακινήσεις σας.
  • Πάρτε μια καλτσοδέτα: Οι καλτσοδέτες για το κρύψιμο συσκευών είναι κοινές, αλλά η εύρεση μιας που μπορεί να μείνει επάνω χωρίς πρόβλημα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μπορείτε να βρείτε μερικές σε μεγάλα μαγαζιά του διαδικτύου, αλλά και στις εταιρείες των αντλιών ξεχωριστά. Αρκεί φυσικά να τις δοκιμάσετε πριν βγείτε έξω στο δρόμο.
  • Κάλτσες μωρών: Μερικές φορές διατηρώντας την αντλία κοντά στο δέρμα σας μπορεί να είναι ερεθιστικό, αλλά ευτυχώς υπάρχει μια γρήγορη λύση για αυτό: κάλτσες για μωρά. Αγοράστε ένα ζευγάρι φθηνές κάλτσες για μωρά και βάλτε την αντλία σε μία από αυτές. Είναι αρκετό για την προστασία του δέρματός και μπορεί να πιαστεί προσεκτικά σε ένα σουτιέν ή άλλο εσώρουχο για διακριτική αποθήκευση.
  • Στη ζώνη: Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη για να αποθηκεύσετε την αντλία σας
  • Να φαίνεται! Και αν δεν κρύβετε τις συσκευές σας, αλλά θέλετε να φαίνεται ο διαβήτης σας, μπορείτε να διακοσμήσετε τη συσκευή με πολλά αυτοκόλλητα από ειδικά site. Έχουν δεκάδες σχέδια για να ταιριάζουν με οποιαδήποτε ενδυμασία ή περίσταση.

Αν έχετε άλλους τρόπους και κόλπα που χρησιμοποιείτε για να φοράτε τις συσκευές σας πιο άνετα, μοιραστείτε τους στα σχόλια στη σελίδα μας! Θέλουμε να ακούμε τη δική σας άποψη και γνώμη!

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα