Διαγωνισμός – To CineDoc ξεκινάει δυναμικά για 10η χρονιά με την ταινία «Επιστροφή στην Κορυφή», του Στρατή Χατζηελενούδα

Επιστροφή στην κορυφή, Back to the top, διαγωνισμός, γλυκουλι, glykouli, glykoulides, movie, cinedoc, ταινια, ΑΜΕΑ
– Ο διαγωνισμός είναι στο τέλος του κειμένου –

Αυτό τον Σεπτέμβριο το CineDoc επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και 4 ακόμα ελληνικών πόλεων (Θεσσαλονίκης, Βόλου, Πάτρας & Αμαλιάδας) για την δέκατη χρονιά του. Από τώρα έως και τον Μάιο, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 18 ταινιών, θα προσφέρει μια πανοραμική εικόνα της πρόσφατης παγκόσμιας παραγωγής στον χώρο του σινεμά τεκμηρίωσης. Πότε αστείες, άλλοτε βαθιά συγκινητικές, ανατρεπτικές, παράξενες, πάντα ενδιαφέρουσες, οι ιστορίες του CineDoc φωτίζουν απροσδόκητες πλευρές του κόσμου και της ανθρώπινης κατάστασης.

Το ξεκίνημα της σεζόν θα μας βρει να διασχίζουμε την κορυφή του Ολύμπου με την ταινία «Επιστροφή στην Κορυφή» του Στρατή Χατζηελενούδα.

Το 2008 ο 23χρονος Λεωνίδας ανέβηκε για πρώτη φορά στον Όλυμπο. Στην επιστροφή προς την Αθήνα, ένα ατύχημα με τη μηχανή κόστισε σχεδόν τη ζωή του και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Τώρα, 10 χρόνια μετά, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και οι φίλοι του θα φροντίσουν να τα καταφέρει. Τι κι αν κανείς τους δεν έχει ξανανέβει κανένα βουνό ποτέ; Ένας feelgood ύμνος στη δύναμη της θέλησης, της φιλίας και της…punk rock. Μια ταινία που δεν πρέπει να χάσει κανένας μας!

Trailer:

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο 20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Original Music: Vodka Juniors

Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” 

Προβολές:

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, 19.30, Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31

Μετά την προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Τετάρτη 3/10, 19.30) θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή της ταινίας.

Η αίθουσα στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι προσβάσιμη για ΑμΕΑ.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 16.00, Κινηματογράφος Δαναός, Λ. Κηφισίας 109

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.cinedoc.gr/

 

Διαγωνισμός για προσκλήσεις από το Glykouli!

To Glykouli σας προσφέρει προσκλήσεις και για τις 2 προβολές της ταινίας «Επιστροφή στην Κορυφή» που θα προβληθεί τα πλάισια του Cinedoc. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Σημαντικές πληροφορίες: Η αίθουσα στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι προσβάσιμη για ΑμΕΑ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
πλαφον σε μαγνητικές, αξονικές και μαστογραφίες από 1η Ιουλίου
Περισσότερα

Πλαφον σε μαγνητικές, αξονικές και μαστογραφίες βάζει ο ΕΟΠΥΥ από 1η Ιουλίου

Δρόμο μετ’ εμποδίων θα διανύουν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ σε λίγες εβδομάδες επιχειρώντας να κλείσουν με ιατρικό παραπεμπτικό ραντεβού σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για μαγνητική,…