Προσεχώς η νέα Γλυκιά Ατζέντα του 2020

Η Γλυκιά Ατζέντα, ο θεσμός που ξεκίνησε το 2018 από το Glykouli.gr, ετοιμάζεται και φέτος να εκδοθεί. Μετά από μια δύσκολη για όλους χρονιά, είναι χαρά μας να έχουμε μαζέψει τις δικές σας ιστορίες και να τις παρουσιάσουμε στις σελίδες αυτής της μικρής αλλά ιδιαίτερα ενημερωτικής και εύχρηστης ατζέντας. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όσους και όσες θέλησαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, συμβάλλοντας στην συνέχιση του θεσμού και την δημιουργία της Γλυκιάς Ατζέντας 2020, αλλά και όσους έχουν συμβάλλει στις προηγούμενες ατζέντες το 2018 και 2019 
Αυτή τη στιγμή η ατζέντα έχει ήδη πάρει το δρόμο του τυπογραφείου και πρόκειται να διανεμηθεί σύντομα. Με κύριους διανομείς τα φαρμακεία, η ατζέντα διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να τη βρείτε στα περισσότερα σημεία της χώρας. Για να δείτε τα περσινά σημεία διανομής μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ για να δείτε τα σημεία διανομής του 2018 μπορείτε να πατήσετε εδώ 
Τα φαρμακεία και οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν και φέτος τη γλυκιά ατζέντα μπορούν να επικοινωνήσουν επικοινωνήσουν με το Glykouli είτε καλώντας στο …. είτε στέλνοντας email στο press@glykouli.gr. 
Glykouli.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2022.

η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» έδωσε το παρών στο δρομικό γεγονός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας 2022.