Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία! Γλυκιά Ατζέντα 2020 Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία! Γλυκιά Ατζέντα 2020
Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις... Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία! Γλυκιά Ατζέντα 2020

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις δικές σας ιστορίες από την καθημερινότητά σας με το διαβήτη.

Το 2018 και το 2019 η Γλυκιά Ατζέντα κυκλοφόρησε σε φαρμακεία και συλλόγους σε όλη τη χώρα και έγινε ανάρπαστη! Κι αυτό γιατί εκτός από ημερολόγιο είναι και ένα χρήσιμο εργαλείο με πληροφορίες κάθε είδους σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη.

Το 2020, η παράδοση θα συνεχιστεί με τη δημοσίευση 12 δικών σας ιστοριών μέχρι 300 λέξεις. Μπορείτε να γράψετε για την καθημερινότητα σας με το διαβήτη.

Για να μας στείλετε την ιστορία σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΜε την υποβολή της ιστορίας σας σημαίνει ότι συμφωνείτε στα ακόλουθα: 1) Αν επιλεγεί η ιστορία σαςδίνετε την άδεια για να τυπωθεί και να δημοσιευτεί στην Γλυκιά Ατζέντα 2) To email και ο αριθμός του κινητού θα χρησιμοποιηθούν για να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που επιλεχθεί η ιστορία σας.

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares