Γλυκιά Ατζέντα 2020 – Ξεφυλλίστε την online

ΓΛΥΚΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ 2020

Εν μέσω μιας τρικυμιώδους χρονιάς,  η Γλυκιά Ατζέντα 2020 υπάρχει πλέον εδώ online και μπορείτε να την διαβάσετε!
Μιας και έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή της, μπορείτε στο τέλος του άρθρου να δείτε τα σημεία στα οποία είναι ήδη διαθέσιμη. Η λίστα θα ανανεώνεται τακτικά!
Η χρονιά που μας πέρασε, είδαμε ότι ο κόσμος της τέχνης άρχισε να ασχολείται με τον διαβήτη, μια έκθεση που συζητήθηκε πολύ ήταν της καλλιτέχνιδας που έχει και διαβήτη, της Agne Kisonaite, η Agne δημιουργεί γλυπτά και πίνακες από χρησιμοποιημένες ταινίες μέτρησης σακχάρου, σύριγγες και πένες ινσουλίνης και έτσι στο φετινό εξώφυλλο φιλοξενούμε ένα από τα έργα της που μας άρεσε πολύ και την ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του πινακά της.
Όπως και τις περασμένες χρονιές, έτσι και φέτος, στις σελίδες της ατζέντας φιλοξενούνται 12 δικές σας Γλυκιές Ιστορίες, μία για κάθε μήνα. Έτσι, κάθε μήνας έχει την γλυκιά του ιστορία και επίσης ανοίγει με ένα πολύ χρήσιμο tip από την Abbott σχετικά με το τι σημαντικές πληροφορίες μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση με το Free Style Libre!
Επιπλέον, παρουσιάζουμε την καινούρια μικρή Αντλία Έγχυσης Ινσουλίνης που φοριέται στο χέρι και την φέρνει η Hemoglobe, καθώς και το καινούριο GlucoMen Day CGM της Menarini με κριτική και “test drive” από τον αγαπημένο μας, δικό μας γιατρό Γιάννη Τούρτα.
Στις σελίδες της Γλυκιάς Ατζέντας, φυσικά έχουμε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στη μαχήτρια Ρούλα Λάγιου μέσα από τα μάτια του πολυαγαπημένου της και γλυκού γιού της, Βασίλη Λάγιου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φιλοξενούμε μια σειρά από επιστημονικά άρθρα, όπως την αξία του σωστού ύπνου, τους υδατάνθρακες και το με ποιά σειρά τους καταναλωνουμε μέσα στο γεύμα μας, αλλά και για τον αόρατο δολοφόνο που δεν είναι άλλος από τον αέρα που αναπνέουμε και πολλά άλλα χρήσιμα κείμενα που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε.
Επίσης φιλοξενούνται άρθρα από τα δικά μας παιδιά, τον Δημήτρη Καπερδανάκη, τον Γιώργο Λιονάκη και την αγωνίστρια νοσηλεύτρια Ευγενία Βλάχου.
Τέλος, θα βρείτε υπέροχες συνταγές από το Εστιατόριο Nice n Easy, ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια που αναγράφουν υδατάνθρακες στο μενού τους, καθώς και επίσης λαχταριστές συνταγές από τα mathimatamageirikis.gr.
Και μην ξεχάσουμε να σας πούμε για την σταθερή αξία της Γλυκιάς Ατζέντας που είναι, ο κάθε χρόνο, ενημερωμένος
Οδηγό Δικαιωμάτων και Παροχών για τους Διαβητικούς.
Όσο “Μένουμε Σπίτι” θα μπορείτε να βρείτε τη Γλυκιά Ατζέντα online, ενώ με το πέρας της καραντίνας θα μπορείτε, όπως κάθε χρόνο, να την βρείτε στα φαρμακεία.
Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και σας υπενθυμίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να “Μιλάς με τον Γιατρό σου”
Η φετινή ατζέντα φιλοξενεί μεσα απο 3 ολοσέλιδες καταχωρήσεις, ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα από την Novo Nordisk,
η οποία σοφά προσπαθεί εκ νέου να ενισχύσει την απόλυτα σημαντική σχέση, αυτή του ασθενή με τον ιατρό του.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι, όσοι θέλετε να σας αποσταλεί η Γλυκιά Ατζέντα 2020 στο σπίτι με δική σας χρέωση μόνο του κούριερ, γιατί η Γλυκιά Ατζέντα είναι δωρεάν, μπορείτε να στείλετε email στο info@glykouli.gr
Και αν έχετε χάσει την Γλυκιά Ατζέντα του 2019, μπορείτε να την δείτε εδω
Glykouli.gr
[table id=7 /]  

Total
57
Shares
Σχετικά άρθρα
οικογένεια
Περισσότερα

Ο Διαβήτης, αυτό το αόρατο μέλος της οικογένειας που επαναπροσδιορίζει την έννοια του φυσιολογικού

“Φυσιολογικό.”  Τι σημαίνει αυτή η έννοια; Με τι μοιάζει;  Συνηθισμένο. Κοινό. Τυπικό. Κανονικό. Καθημερινό. Ρουτίνα.  Ναι  Γνωρίζω πολύ…