Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την ψυχολογική επιβάρυνση των εφήβων και των οικογενειών τους Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την ψυχολογική επιβάρυνση των εφήβων και των οικογενειών τους
Έρευνα σχετικά με τη διαχείριση του εφηβικού σακχαρώδη διαβήτη και την ψυχολογική επιβάρυνση των εφήβων και των οικογενειών τους πραγματοποιείται από την Σοφία Ρούζη... Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την ψυχολογική επιβάρυνση των εφήβων και των οικογενειών τους

Έρευνα σχετικά με τη διαχείριση του εφηβικού σακχαρώδη διαβήτη και την ψυχολογική επιβάρυνση των εφήβων και των οικογενειών τους πραγματοποιείται από την Σοφία Ρούζη στα πλαίσια εκπόνησης διπλωματικής εργασίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ο χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωση της έρευνας είναι 10-15 λεπτά, ενώ το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις που δίνονται θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας.

Το ερωτηματολόγια χωρίζεται σε δυο διακριτές ομάδες ερωτήσεων:
– Γονείς από Α έως Ζ Μέρος, που θα πρέπει να απαντηθούν από τους Γονείς και ακολουθεί
– Έφηβοι από Α έως Ε Μέρος που θα πρέπει να απαντηθούν από τους Εφήβους

Υπάρχει ανάλογη επισήμανση.

Πρώτα συμπληρώνεται από τον Γονέα και στην συνέχεια συμπληρώνεται από τον Έφηβο και στο τέλος πατάμε το κουμπί “Υποβολή”.

Για να λάβετε μέρος στην έρευνα παρακαλώ κάνετε κλικ εδώ.

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares