Buddha Bowl με γκρανόλα και φρούτα

Buddha Bowl με γκρανόλα και φρούτα
Buddha Bowl με γκρανόλα και φρούτα

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα : 298 θερμίδες, 15,4 γρ. λίπος, 46,5 γρ. υδατανθράκων, 8,3 γρ. πρωτεΐνη.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100 γρ. blueberries, παγωμένα
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 1 μπανάνα, παγωμένη
  • 1 κ.γ. βούτυρο αμυγδάλου σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.σ. σπόροι τσία
  • 120 ml. γάλα αμυγδάλου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Εκτέλεση για τη βάση: Βάζουμε στο mutli όλα τα υλικά για τη βάση και τα πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια στολίζουμε με τα υλικά για το σερβίρισμα τοποθετώντας τα από πάνω.

Υλικά για το σερβίρισμα :

  • 3 φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
  • Μισή μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • Blueberries
  • 3 κ.σ. γκρανόλα
  • Τριμμένη ινδική καρύδα
  • Φύλλα δυόσμου

Πηγή: giorgostsoulis.com

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα