Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί φέτος το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί φέτος το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας
Για πρώτη φορά το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 5-9 Σεπτεμβρίου. Η ετήσια διοργάνωση φέτος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με... Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί φέτος το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας

Για πρώτη φορά το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 5-9 Σεπτεμβρίου.

Η ετήσια διοργάνωση φέτος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία όλων των μελών λόγω του COVID-19, γι’ αυτό η ΕΕΕ έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα εγκεκριμένα μέλη.

Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος και τα μέλη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας.

Φέτος, θα έχουν ιδιαίτερη παρουσία οι νοσηλευτές Νοσηλευτές. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Νοσηλευτών Ενδοκρινολογίας, Sherwin Criseno, θα μιλήσει για τον σημαντικό ρόλο του ειδικευμένου νοσηλευτή στην ενδοκρινολογία ως ισότιμου συνεργάτη του Ενδοκρινολόγου Ιατρού.

Glykouli.gr

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares