Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Επιβάρυνση και Ψυχική Υγεία Γονέων Παιδιών Με Σακχαρώδη Διαβήτη» Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Επιβάρυνση και Ψυχική Υγεία Γονέων Παιδιών Με Σακχαρώδη Διαβήτη»
Η Μαρία Κοσμίδου, σχολική νοσηλεύτρια, εκπονεί έρευνα σχετικά με την «Επιβάρυνση και Ψυχική Υγεία Γονέων Παιδιών Με Σακχαρώδη Διαβήτη» για τη διπλωματική της εργασία... Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Επιβάρυνση και Ψυχική Υγεία Γονέων Παιδιών Με Σακχαρώδη Διαβήτη»

Η Μαρία Κοσμίδου, σχολική νοσηλεύτρια, εκπονεί έρευνα σχετικά με την «Επιβάρυνση και Ψυχική Υγεία Γονέων Παιδιών Με Σακχαρώδη Διαβήτη» για τη διπλωματική της εργασία στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

«Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στη εκπόνηση ερευνητικής εργασίας στα πλαίσια ολοκλήρωσης διπλωματικής εργασίας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τίτλο «ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ».

Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη, διότι θα βοηθήσει συνανθρώπους μας, όταν βρεθούν στη δύσκολη θέση που βιώνετε εσείς. Θα σας παρακαλούσα αν έχετε την διάθεση και το χρόνο, να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο σημειώστε με X το τετράγωνο που αντιστοιχεί στην απάντησή σας και απαντήστε γράφοντας τη γνώμη και άποψή σας στις περιγραφικές ερωτήσεις.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική. Αν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μη γράψετε το όνομά σας πουθενά καθόσον οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.»

Ο χρόνος που θα χρειαστεί να αφιερώσετε είναι περίπου 10 λεπτά, και δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για τα παιδιά, μπορούν να απαντήσουν και οι γονείς με ενήλικα παιδιά.

Για να λάβετε μέρος στην έρευνα και να δείτε στοιχεία επικοινωνίας με την κ. Κοσμίδου μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares