Ελαιοπουλάκι

elaiopoulaki-640
elaiopoulaki-640

Το Ελαιοπουλάκι – ένα πολύ ξεχωριστό, καινοτόμο προϊόν που εντυπωσιάζει με την τρυφερότητα και την νοστιμιά του, έχει ήδη “γευτεί” την προτίμηση όλων εκείνων που αναζητούν την ποιότητα στο καθημερινό τους πιάτο και έχει κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης.
Το «μυστικό» του έγκειται στη διατροφή του, η οποία εκτός από100% φυτικές μη μεταλλαγμένες τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, περιέχει 2% αγνό ελαιόλαδο ενώ εμπλουτίζεται με σελήνιο, ένα ιχνοστοιχείο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που παράλληλα συνιστά έναν από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές των τοξικών μετάλλων.
Το Ελαιοπουλάκι εμπεριέχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ημερήσιας Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας (Σ.Η.Π.) πρόσληψης σε σελήνιο.
Για το προϊόν αυτό, το οποίο είναι αποτέλεσμα ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), απένειμε στην εταιρεία Αγγελάκης Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.
Με την απονομή αυτή, αναγνωρίζεται η πρωτοπορία και η μοναδικότητα της εκτροφής του συγκεκριμένου κοτόπουλου με 100% φυτικές μη μεταλλαγμένες τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και 2% αγνού ελαιόλαδου και σεληνίου, ενώ η επιλογή της Αγγελάκης να δημιουργεί και να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας δικαιώνεται.
Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μόνο κοτόπουλο που έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Agrocert) ότι τρέφεται με 2% ελαιόλαδο.
Διατίθεται αποκλειστικά από όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.
Επιχείρηση
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε
Διεύθυνση:
6ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού, 34100 Χαλκίδα
Τηλ. / Φαξ:
2221045011-12, FAX 2221042010
Email:
info@aggelakis.gr
Ιστοσελίδα:
www.aggelakis.gr
Περιοχή Παραγωγής:
Σε μονάδες στη Βόρειο Εύβοια
Πηγή: http://www.biopoiotita.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
weleda-ippofaes-640x300
Περισσότερα

100% αγνός χυμός ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας WELEDA

Ο αγνός χυμός ιπποφάες από την WELEDA είναι ένα εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του θάμνου ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας. Θεωρείται εξαιρετικά πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης C καθώς και αντιοξειδωτικών.

American ginseng
Περισσότερα

American ginseng

Το American ginseng χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για τη θεραπεία του διαβήτη και για ενέργεια...