Το Glykouli.gr εύχεται καλή ανάρρωση στον άνθρωπο κ. Μαριέττα Γιαννάκου

Το Glykouli.gr εύχεται καλή ανάρρωση στη βουλευτή Μαριέττα Γιαννάκου
Το Glykouli.gr εύχεται καλή ανάρρωση στη βουλευτή Μαριέττα Γιαννάκου

Το Glykouli εύχεται καλή ανάρρωση στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό κ. Μαριέττα Γιαννάκου.
Η κυρία Γιαννάκου βρίσκεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με λοίμωξη του αναπνευστικού. Εκεί μεταφέρθηκε μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διακομίστηκε το Σάββατο το βράδυ με δύσπνοια.
Η πρώην υπουργός πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη και δεν είναι πρώτη φορά που δοκιμάζεται η υγεία της.
Το 2008 υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό ποδιού μετά από συντριπτικό κάταγμα που υπέστη την ώρα που πήγαινε να πάρει την κόρη της από το σχολείο, ενώ το 2016, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα και στη με συνέχεια λοίμωξη του αναπνευστικού. Τότε, παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο μήνες πριν πάρει εξιτήριο.
Η κυρία Γιαννάκου, συνεχίζει και παραμένει ενεργή στην πολιτική σκηνή, σε ένα χώρο που παραδοσιακά μαστίζεται από άγχος και πίεση σε καθημερινή βάση. Η τωρινή της περιπέτεια έρχεται μετά από την πρόσφατη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, το οποίο καταψήφισε πηγαίνοντας κόντρα στο ίδιο της το κόμμα, εφόσον κατέθεσε τους λόγους της στη βουλή.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κ. Γιαννάκου τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου γιατί είναι γονεοκεντρικό και όχι παιδοκεντρικό, ενώ η οριζόντια ρύθμιση που προβλέπει εξίσου άσκηση γονικής μέριμνας, υπαινίσσεται μειωμένη διατροφή.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η βουλευτής, ευχόμαστε από καρδιάς να αναρρώσει γρήγορα. Το ευχόμαστε στον άνθρωπο, ασχέτως πολιτικού χώρου και πολιτικών πεποιθήσεων.
Glykouli.gr

Total
36
Shares
Σχετικά άρθρα
Επιστολή ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο Υπουργείο Υγείας για προβλήματα στην χορήγηση αναλώσιμων σε ανασφάλιστα άτομα με διαβήτη
Περισσότερα

Επιστολή ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο Υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα στην χορήγηση αναλώσιμων σε ανασφάλιστα άτομα με διαβήτη

Επιστολή με θέμα: «Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ανασφάλιστοι πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη και εκ νέου…

Αυξάνεται ο καφές, μειώνεται ο κίνδυνος για διαβήτη

Η αύξηση της κατανάλωσης καφέ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ αντίθετα ο κίνδυνος αυξάνεται, όταν οι ποσότητες καφέ μειωθούν, επιβεβαιώνει νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα

Ανησυχία στους διαβητικούς από την ανακοίνωση των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης για τα αναλώσιμα – Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ παραμένει καθησυχαστικός…

Του Βασίλη Βενιζέλου Μπορεί ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρης Μπερσίμης να διαβεβαίωσε την…