Υποδιευθυντής σχολείου στον Καναδά περπατά 402 χιλιόμετρα για να δώσει ορατότητα και να μαζέψει χρήματα για το διαβήτη

Υποδιευθυντής στον Καναδά περπατά 402 χιλιόμετρα για να δώσει ορατότητα και να μαζέψει χρήματα για το διαβήτη
Υποδιευθυντής στον Καναδά περπατά 402 χιλιόμετρα για να δώσει ορατότητα και να μαζέψει χρήματα για το διαβήτη

Κάθε χρόνο στον Καναδά πραγματοποιείται μια εικονική εκδήλωση, το “Lace Up to End Diabetes” (Δέσε τα κορδόνια σου για να δώσεις τέλος στο διαβήτη), όπου οι συμμετέχοντες περπατάνε κάθε μέρα για να δώσουν ορατότητα στο διαβήτη και να μαζέψουν χρήματα που θα υποστηρίξουν την εκπαίδευση, τις υπηρεσίες, και τις έρευνες.
Ένας από τους συμμετέχοντες αυτή τη χρονιά, είναι ο Ron Sherman, Υποδιευθυντής του Γυμνασίου L.V. Rogers στον Καναδά. Κάθε πρωί, φεύγει από το σπίτι του στις 5.30 το πρωί και περπατά για 1,5 ώρα. Το απόγευμα που γυρνά από τη δουλειά, ξαναβγαίνει για 30 λεπτά ώστε να ολοκληρώσει 17.000 βήματα.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ο Sherman διένυσε σχεδόν 402 χιλιόμετρα.
Ο Ron Sherman
Ο Sherman περπατά για τους ανθρώπους με διαβήτη, ιδιαίτερα για τον ανηψιό του, ο οποίος είναι τελειόφοιτος λυκείου και πάσχει από διαβήτη τύπου 1.
«Όλη του τη ζωή, ο ανηψιός μου και η αδελφή μου ξυπνάνε κάθε βράδυ μέσα στη νύχτα για να μετρούν το σάκχαρό του», είπε ο Sherman. «Ήταν από τους πρώτους που έβαλαν αντλία ινσουλίνης. Και πολλοί από τους μαθητές που έχουν περάσει από το σχολείο είχαν διαβήτη, και πολλοί άλλοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να βρει ανθρώπους με διαβήτη
Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Lace up to End Diabetes” εισάγουν στο website της εκδήλωσης καθημερινά το χρόνο που περπατάνε, ο οποίος φαίνεται σε έναν πίνακα μαζί με των άλλων συμμετεχόντων. Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Sherman ήταν πρώτος, με 5 ώρες και 33 λεπτά περπάτημα, και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.
Πηγή: The diabetes site

Total
22
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Με μια απλή φόρμα, πλέον πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του δικού σας συστήματος συνεχούς καταγραφής γλυκόζης

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα του συστήματος συνεχούς καταγραφής γλυκόζης και αποκτήστε το δικό σας starter kit