Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 6
Απαιτούμενος χρόνος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
- 1/2 κούπα κριθαράκι
- 14 ντοματίνια
- 150 γραμμάρια φέτα
- 20 ελιές θρούμπες
- Θυμάρι
- Βασιλικός
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε το κριθαράκι, τo σουρώνουμε και τo κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
- Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στα δύο τα ντοματίνια.
- Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
- Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
- Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
- Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.