Εντυπωσιακή η Lila Moss περπατά στο κόκκινο χαλί του Met Gala με αντλία ινσουλίνης και μόνιτορ και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην κοινότητα των διαβητικών

Τα άτομα με διαβήτη αντιμετωπίζουν κάθε μέρα πολλές προκλήσεις, η εμφάνιση της Lila Moss είναι ένα ισχυρό παράδειγμα ενδυνάμωσης

Η Lila Moss ταρακούνησε το κόκκινο χαλί στο Met Gala το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η διάφανη τουαλέτα αποκάλυψε την αντλία ινσουλίνης και το μόνιτορ 24ωρης καταγραφής γλυκόζης που φοράει για τον διαβήτη τύπου 1.

Φτάνοντας με τη supermodel μαμά της Kate Moss, η 19χρονη καλλονή φορούσε ένα μερικώς διαφανές φόρεμα Burberry, με τα γράμματα της μάρκας και επικαλυμμένο με διαμάντια.

Η αντλία ινσουλίνης της στο αριστερό της πόδι και η συσκευή συνεχούς παρακολούθησης της γλυκόζης του αίματος στο πίσω μέρος του πάνω δεξιού χεριού της φαίνονται μέσα από το ντύσιμό της, καθώς το ζευγάρι περπάτησε χέρι-χέρι στο Μητροπολιτικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το ανερχόμενο μοντέλο συζήτησε προηγουμένως την κατάσταση της υγείας στη σειρά In The Bag της Vogue στο YouTube, εξηγώντας ότι έχει μαζί της αρκετά απαραίτητα για να τη βοηθήσουν στη διαχείριση του διαβήτη της.

«Έχω μερικά δισκία ζάχαρης σε περίπτωση που πέσει το σάκχαρό μου», είπε, επισημαίνοντας το πρώτο της χρήσιμο προϊόν για την πάθηση.

https://www.instagram.com/p/CdG1an-NEkp/

Τα άτομα με διαβήτη αντιμετωπίζουν κάθε μέρα πολλές προκλήσεις, η εμφάνιση της Lila Moss είναι ένα ισχυρό παράδειγμα ενδυνάμωσης

«Είμαι διαβητική», συνέχισε εξηγώντας, «έτσι έχω αυτό [κρατώντας μια μαύρη συσκευή] που ελέγχει την αντλία ινσουλίνης στο πόδι μου, η οποία μου δίνει ινσουλίνη, επομένως είναι πολύ σημαντικό να την κρατάω στην τσάντα μου». «Έρχεται μαζί μου παντού», πρόσθεσε.

Η Moss αποτέλεσε για άλλη μια φορά έμπνευση για την εκπροσώπηση των ανθρώπων που ζουν με διαβήτη όταν περπάτησε στην πασαρέλα για το Fendi x Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, και πάλι μαζί με τη μητέρα της.

Για τη διαχείριση του διαβήτη τύπου 1 μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε, αλλά μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν –όπως κάνει η Moss– δοκιμάζοντας ελέγχους και προσαρμογές στα επίπεδά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευτυχώς, λόγω των εξελίξεων στην τεχνολογία, οι αιματολογικές εξετάσεις με δάχτυλο δεν είναι πλέον απαραίτητες και τα συστήματα παρακολούθησης μπορούν να ελέγχουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιώντας τον χρήστη για τυχόν σημαντικές αλλαγές, καθώς και για μεθόδους πρόληψης.

Εντυπωσιακή η Lila Moss περπατά στο κόκκινο χαλί του Met Gala με αντλία ινσουλίνης και μόνιτορ και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην κοινότητα των διαβητικών – AllYou.gr

Total
49
Shares
Σχετικά άρθρα