Δέσμευση ΕΟΠΥΥ & Υπουργείου για ένταξη στο νέο ΦΕΚ, πολλών διαθέσιμων σύγχρονων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση του Διαβήτη

Άλλη μια μεγάλη νίκη της ΕΛΟΔΙ που αγωνίζεται για την καλυτέρευση της ζωής των ατόμων με διαβήτη

Η ΕΛΟΔΙ με δελτίο Τύπου της ενημερώνει ότι, όπως πάντα με συντονισμένες προσπάθειες και συνεχιζόμενο αγώνα στους αρμόδιους φορείς (ΕΟΠΥΥ και Υπουργείο Υγείας), πέτυχε τη δέσμευση ότι στο ΦΕΚ του Ιουνίου, θα ενταχθούν μεταξύ των συνταγογραφούμενων υλικών που καλύπτει ο ΕΚΠΥ, πολλές νέες τεχνολογίες (νέες αντλίες, CGM κτλ.). Αναμένουμε την υλοποίηση σύμφωνα με τα λεγόμενα! Οι αγώνες της ΕΛΟΔΙ και οι παρεμβάσεις της δεν σταματούν ποτέ..

Δελτίο Τύπου: Δέσμευση ΕΟΠΥΥ & Υπουργείου για ένταξη στο νέο ΦΕΚ, πολλών διαθέσιμων σύγχρονων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση του Διαβήτη – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ – ΕΛΟΔΙ (elodi.org)

Total
31
Shares
Σχετικά άρθρα
«Με διαβήτη στα 100!»
Περισσότερα

«Με διαβήτη στα 100!»

«Είμαι 100 ετών και 26 ημερών και εδώ και 35 χρόνια ζω με το φίλο μου, το Σακχαρώδη Διαβήτη», ανέφερε η Έλεν Μαντζουράνη, κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης «Με διαβήτη στα 100».

μόλυβδος, αρσενικό, υδράργυρος, καλλυντικά, Καναδάς, εταιρεία
Περισσότερα

Γνωρίζατε ότι το δέρμα απορροφά τα «μέταλλα» πολύ περισσότερο από ότι το παχύ έντερο. Δείτε τι έχουν τα καλλυντικά που φοράμε.

Δεν θα βρείτε μόλυβδο ή αρσενικό στα συστατικά του αγαπημένης σας lip-gloss ή eyeliner, αλλά μια περιβαλλοντική ομάδα που εδρεύει στο…