Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών διεξάγει «Εκπόνηση έρευνας για την κατάσταση των γυναικών με αναπηρία και των αναγκών γονέων και κηδεμόνων παιδιών με αναπηρία»

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών ζητά βοήθεια στην εκπόνηση μιας έρευνας για άτομα με αναπηρία

Μέσο της ομοσπονδίας (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ)

σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) διεξάγει έρευνα με θέμα: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ». Η έρευνα διεξάγεται για τις ανάγκες του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το οποίο εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ).

Στο πλαίσιο αυτό, σας αποστέλλουμε τον κάτωθι σύνδεσμο και παρακαλείστε όπως τον γνωστοποιήσετε ή τον προωθήσετε σε μέλη σας γυναίκες με αναπηρία προκειμένου να συμμετάσχουν στην έρευνα ποσοτικού τύπου, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Τετάρτη 20/7/2022. Σας ενημερώνουμε ότι η έρευνα είναι ανώνυμη και διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZU8_RI9XblI1ivpmjchaySowXau1KYFN6pb2XHw4LNzK-eA/viewform 

Για τυχόν δυσκολίες στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Εύα Τσουπαροπούλου στο e-mail: evitatsouparopoulou@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6986392510.

Total
1
Shares
Σχετικά άρθρα