Υλοποίηση 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2022

Δείτε το πρόγραμμα για το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριό της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – 4-5/11

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριό της θα υλοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos Hotel, στην Αθήνα. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Εκπαιδευτική Διημερίδα με τίτλο: «Από το παρελθόν… στο μέλλον!».

Στην κεντρική ομιλία της Τελετής Έναρξης (04/11), θα παρουσιαστούν τα πρώτα επίσημα στατιστικά δεδομένα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ που αφορούν την καθημερινότητα των πασχόντων από Διαβήτη, καθώς και τα προβλήματα που απορρέουν από την επαφή τους με το Σύστημα Υγείας στη χώρα μας. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ θα γίνει από τον κ. Κωνσταντίνο Αθανασάκη, Οικονομολόγο με ειδίκευση στην Υγεία, Επίκουρο Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας και Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η Ενημερωτική και Εκπαιδευτική Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστές αίθουσες, μία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και μία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, όπου επί δύο συνεχείς ημέρες, οι άνθρωποι με Διαβήτη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε μία πληθώρα θεμάτων, που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Σας περιμένουμε όλους, προκειμένου να ενημερωθούμε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη θεραπευτική αντιμετώπιση και τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη και να ανταλλάξουμε προτάσεις και απόψεις για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων μας.

Να είστε όλοι εκεί!

          Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με τίτλο «Από το παρελθόν… στο μέλλον!» υλοποιείται με την υποστήριξη χορηγών. Χρυσός Χορηγός της δράσης μας είναι η Roche Diagnostics και Αργυρός χορηγός η Abbott Laboratories. Στους Υποστηρικτές της ενέργειας περιλαμβάνονται οι εταιρείες: Dexcom, Omnipod και Hemoglobe, ενώ Χορηγοί Φιλοξενίας είναι οι εταιρείες: Sanofi, ΒΙΑΝΕΞ, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, Menarini Diagnostics, Novo Nordisk, Ascencia, Polyfrontis και Parapharm. Στους Χορηγούς της δράσης περιλαμβάνονται οι εταιρείες: Bayer και Boehringer.

Total
5
Shares
Σχετικά άρθρα

«Λαϊκό»: Θεραπεύουν τον διαβήτη με μεταμόσχευση κυττάρων

Το τέλος στις επιπλοκές του διαβήτη τύπου Ι και την καθημερινή χρήση ινσουλίνης αναμένεται να σημάνει για 20 Έλληνες, η λειτουργία της νέας μονάδας μεταμόσχευσης νησιδίων παγκρέατος στο νοσοκομείο «Λαϊκό».