Προβολή ντοκιμαντέρ “Sweet 16” Προβολή ντοκιμαντέρ “Sweet 16”
Την Δευτέρα 13 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μια προβολή του ντοκιμαντέρ “Sweet 16” (Montreal World Film Festival 2012, Palm Beach International Film Festival 2013), παρουσία... Προβολή ντοκιμαντέρ “Sweet 16”

Την Δευτέρα 13 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μια προβολή του ντοκιμαντέρ “Sweet 16” (Montreal World Film Festival 2012, Palm Beach International Film Festival 2013), παρουσία της ακτιβίστριας Καναδέζας πρωταγωνίστριας Katia Shannon. Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 72 λεπτών θα προβληθεί στις 20.30 στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα).

Όταν η Katia έγινε 16 χρονών ανακάλυψε ότι έχει διαβήτη του, τύπου 1, ο πατέρας της σκηνοθέτης, περιέγραψε με την κάμερα του αυτήν την διαδρομή από την διάγνωση στην ενηλικίωση της μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ που μοιάζει πολύ με road movie. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγο περιορισμένων αριθμό καθισμάτων, παρακαλούμε θερμά να επιβεβαιώσετε την προσέλευση σας με ένα τηλεφώνημα στο 210.9234420 από Τετάρτη 8 Μαΐου – Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρες 13.00 – 18.00

Μετά την προβολή ακολουθεί πάνελ συζήτησης με ειδικούς καλεσμένους και παρουσία της πρωταγωνίστριας. Ακολουθεί σουαρέ στον χώρο του Φουαγέ.

Μπορείτε να βρείτε το δελτίο τύπου της εκδήλωσης εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης εδώ.

Μπορείτε να βρείτε το σποτ για την καμπάνια “Κοκκίνησες” εδώ.

Μπορείτε να βρείτε το backstage video για τη δημιουργία του σποτ εδώ.

Slova�k

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares