23η συνεχόμενη ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ χρονιά για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη που διοργανώνει η ΠΕΑΝΔ

Την 23η συνεχόμενη ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ χρονιά για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, θα πραγματοποιήσουμε φέτος το καλοκαίρι. Ο σύλλογος μας, με την εμπειρία των τόσων χρόνων, έχοντας φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά με Διαβήτη μέχρι τώρα, συνεργάζεται ξανά με την ομάδα του Διαβητολογικού Κέντρου Π.&Α. Κυριακού και πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης “Summer Fun”, στην περιοχή Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, κατά την Β’ περίοδο (14 Ιουλίου μέχρι 5 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθεί και φέτος η κατασκήνωση μας, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-15 ετών.
Σχετικά με το χρονικό διάστημα παραμονής, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 11, 15 και 22 ημέρες όπου διαρκεί όλη η κατασκηνωτική περίοδος.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
γιατρός, εοπυυ, ανασφαλιστοι, νοσοκομειο, glykouli, γλυκουλι
Περισσότερα

Παγκόσμιος διαγωνισμός καινοτομίας για καινοτόμες ψηφιακές λύσεις στη διαχείριση του διαβήτη και τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου από την ASCENSIA DIABETES CARE σχετικά με την προκύρηξη Παγκόσμιου Διαγωνισμού καινοτομίας σχετικά με την…