Διατηρήστε γλυκές ισορροπίες… και το καλοκαίρι!

Τους καλοκαιρινούς μήνες η ανάλαφρη διάθεση και οι διακοπές μάς κάνουν πιο επιρρεπείς στους… γλυκούς πειρασμούς! Βγαίνουμε από το πρόγραμμα και υποκύπτουμε πιο εύκολα σε μικρές ή μεγάλες παρασπονδίες! Με τα επιδόρπια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με stevia όμως, δεν χρειάζεται να στερηθούμε το γλυκό. Άλλωστε το αίσθημα της στέρησης έχει αποδειχθεί ότι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα στην διατροφική μας προσπάθεια!

Τα Sweet & Balance με stevia συνδυάζουν το χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και το χαμηλό Γλυκαιμικό Φορτίο, την απουσία ζάχαρης, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, τις περιορισμένες θερμίδες και τα χαμηλά λιπαρά, ενώ περιέχουν και φυτικές ίνες. Για αυτό είναι κατάλληλα και για διαβητικούς. Και φυσικά τα Sweet & Balance με stevia προσφέρουν την απόλαυση και τη γεύση που υπόσχεται το όνομα ΓΙΩΤΗΣ.

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς παγωτό δε γίνεται…. δοκιμάστε το νέο υπέροχο Παγωτό Sweet & Balance με stevia στις δύο αγαπημένες γεύσεις σοκολάτα και βανίλια με μόλις 66 θερμίδες ανά μερίδα! Εσείς προσθέστε μόνο νερό ή γάλα χαμηλών λιπαρών και μέσα σε 15 λεπτά έχετε υπέροχο λαχταριστό σπιτικό παγωτό (1,2 λίτρα).

Για ακόμη πιο δυνατή γευστική εμπειρία συνοδεύστε το παγωτό σας με απολαυστικό Σιρόπι Σοκολάτας Sweet & Balance με stevia.Απίθανος συνδυασμός που θα δροσίζει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες σας! Και φυσικά μη διστάσετε να το κεράσετε και την υπόλοιπη οικογένεια και τους καλεσμένους σας!
Δεν θα πιστεύουν ότι απολαμβάνουν κάτι τόσο απολαυστικό και ταυτόχρονα τόσο ισορροπημένο!

Τι ρόλο παίζει το επιδόρπιο στη διατροφή;
Τα επιδόρπια εξ ορισμού αποτελούν κίνητρα επιδοκιμασίας σε προγράμματα διατροφής. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο αποκλεισμός από αυτή την απόλαυση δεν βοηθάει καθόλου στη συμμόρφωση των ατόμων στα διαιτολογικά τους προγράμματα. Αντίθετα, όταν τα επιδόρπια εντάσσονται στο διαιτολόγιο, τα άτομα είναι πιο πιστά και συμμορφωμένα και συνεπώς επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα.

Stevia: φυσικό γλυκαντικό χωρίς θερμίδες;
Το γλυκαντικό από το φυτό stevia δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι δεν παρέχει θερμίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αντικαθιστά τη ζάχαρη σε τρόφιμα, επιδόρπια και ροφήματα μειώνονται οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε, χωρίς όμως να μειώνεται η γευστική ικανοποίηση. Έχει αναγνωριστεί ως απόλυτα ασφαλές συστατικό από όλους τους αρμόδιους φορείς παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Σχετικά άρθρα