36ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, 8-11/11, στο Makedonia Palace

Ημέρα Κοινού: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 | Makedonia Palace

Το 36ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) με διεθνή συμμετοχή, διοργανώνεται στις 8-11 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ημέρα Κοινού: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 | Makedonia Palace

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η προεγγραφή σας και πληρωμή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική και αποκλειστικά ηλεκτρονική, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

– Αποθηκεύστε το αποδεικτικό email εγγραφής στο κινητό σας (υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο apple wallet ή σε pdf) ή εκτυπώστε το προς υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

– Xρησιμοποιήστε το για να σκανάρετε το barcode σας στην είσοδο της αίθουσας.

– Δε θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής badge από τη γραμματεία.

Εγγραφείτε εδώ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 32 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η Τελετή Έναρξης του 36ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσκληση Τελετής Έναρξης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Στο πλαίσιο του 36ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου, διοργανώνεται Διαδραστική Εορταστική Ημερίδα για το κοινό, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στις 10:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσκληση Ημερίδας Κοινού

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα

www.hasd.gr

Δείτε το πρόγραμμα

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί, αποφάσεις λαμβάνουν οι φαρμακοποιοί

Συνεχίζουν από τη Δευτέρα τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι γιατροί του ΙΚΑ και οι ιδιώτες γιατροί. Οι φαρμακοποιοί της Αττικής δεν χορηγούν φάρμακα με πίστωση έως και τη Δευτέρα.

Περισσότερα

Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Λουράντο στο Glykouli.gr. "H πίεση για τις τιμές των αναλωσίμων του διαβήτη πρέπει να κατευθυνθεί προς τους εισαγωγείς των υλικών."

Ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρης Μπερσίμης αποφεύγει μέχρι σήμερα να ορίσει μία…