Χάστε τα κιλά των διακοπών… γλυκά με Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ!

Ας αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι μαζί με τα περιττά κιλά που μας άφησε με τον πιο γλυκό και πιο απολαυστικό σύμμαχο

Ας αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι μαζί με τα περιττά κιλά που μας άφησε με τον πιο γλυκό και πιο απολαυστικό σύμμαχο: τα επιδόρπια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με stevia. Τώρα η δίαιτα δεν σημαίνει στέρηση από το γλυκό! Ίσα ίσα έρευνες έχουν δείξει ότι όσο λιγότερο περιορισμένος και στερημένος νιώθεις τόσο πιο πιστός μένεις στο διαιτολογικό σου πρόγραμμα και πιο εγκρατής σε άλλους πειρασμούς.

Τα επιδόρπια Sweet & Balance με stevia έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, μας δίνουν λίγες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, ενώ περιέχουν και φυτικές ίνες. Έτσι είναι κατάλληλα και για διαβητικούς.

Επειδή λοιπόν η δίαιτα δεν θέλει κόπο… αλλά τρόπο, δείτε κάποια μικρά αλλά σημαντικά tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε πιο εύκολα και πιο… ανώδυνα τα κιλά των διακοπών!

Αντικαταστήστε τη ζάχαρη στον καφέ ή το τσάι σας με το φυσικό γλυκαντικό Sweet & Balance από το φυτό Stevia. Χάρη στην ειδική συσκευασία με τα δισκία μπορείτε να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας.

Επιβραβεύστε την συνέπειά σας στο διατροφικό σας πρόγραμμα με επιδόρπια Sweet & Balance, ακόμα και κάθε μέρα. Ένα κομμάτι λαχταριστό μιλφέιγ σήμερα, μία mousse σοκολάτας αύριο, κρέμα καραμελέ ή ένα τσήζκεικ για μεθαύριο και … πάνω από όλα χωρίς τύψεις και χωρίς να φεύγετε από το ισορροπημένο πρόγραμμα.

– Έχετε πάντα μαζί σας τις ατομικές σοκολάτες Sweet & Balance, κυκλοφορούν και γάλακτος αλλά και bitter: είναι η καλύτερη και πιο γευστική λύση σε περίπτωση κρίσης για γλυκό, όπου κι αν βρεθείτε!

Γνωρίστε όλη τη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ με stevia και ενημερωθείτε στο site www.sweetandbalance.gr
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

3 στα 4 κρούσματα διαβήτη τύπου 2 οφείλονται στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής

Σύμφωνα με τις αναλύσεις της ερευνητικής ομάδας, η διατροφή με άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη κατά 24%