Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλάκη, σημαντικό εμψυχωτή κι ακτιβιστή της κοινότητας του διαβήτη

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Καραμανλάκης ήταν συνεργάτης του glykouli, ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Γλυκιές εμπειρίες»

Η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Καραμανλάκη βύθισε στη θλίψη την κοινότητα των διαβητικών. Γλυκός άνθρωπος όσο και μαχητικός, ασχολήθηκε χρόνια ως ακτιβιστής για την εμψύχωση διαβητικών και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, από διάφορες θέσεις και ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΥ.ΔΑ, υπήρξε από τους σημαντικότερους εκπαιδευτές και γνώστης θεμάτων σχετικών με τον διαβήτη, διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει και να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία του.

Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εδώ ως μικρό αντίο και ελάχιστο φόρο τιμής θυμόμαστε το συνοδευτικό κείμενο που τον συνόδευε στις Γλυκιές εμπειρίες:

Κωνσταντίνος Καραμανλάκης
Χρησιμοποιεί αντλία και σένσορα. Απέκτησε διαβήτη εδώ και 25 χρόνια και τα περισσότερα από αυτά ασχολείται αποκλειστικά παρακολουθώντας ομάδες και συνέδρια. Είναι ο πιο γλυκός εμπειρικός σύμβουλος για τις πρακτικές απορίες σας σχετικά με τη ρύθμιση του ζαχάρου αφού διαθέτει πολύτιμη και μεγάλη εμπειρία. Ο Κώστας είναι η ψυχή του ακροατή. Ασχολείται αποκλειστικά μαζί σας και σας μεταφέρει ότι έχει μάθει μέσα στις ομάδες εκπαίδευσης από ειδικευμένους γιατρούς, τους οποίους ενίοτε φιλοξενεί και στην εκπομπή.

Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα