H The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan πραγματοποίησε εθελοντική δενδροφύτευση σε συνεργασία με τη We4All στον Νέο Βουτζά

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, με έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και της αγάπης για το περιβάλλον, για ακόμη μία χρονιά στάθηκε στο πλευρό της We4All.

Κάλεσε τους εργαζόμενους & τους συνεργάτες της, ώστε να υποστηρίξουν με την προσωπική τους συμμετοχή την πρωτοβουλία της εταιρείας, ενισχύοντας το σημαντικό, περιβαλλοντικό έργο της We4All.

Με την πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση των μελών του Μη Κερδοσκοπικού, Περιβαλλοντικού Οργανισμού We4All, η ομάδα της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, συμμετείχε στη δράση δενδροφύτευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μαραθώνα, στο Νέο Βουτζά, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη δράση έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της εταιρείας The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan με τη We4All, καθώς έχει προηγηθεί υποστήριξη με 5000 ευρώ και η The 1:1 Diet αποτελεί Μέλος της Περιβαλλοντικής Συμμαχίας του οργανισμού. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, δωρίζονται συνολικά 1000 δενδρύλλια, σε περιοχές που το έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά στην τεράστια συλλογική προσπάθεια αποκατάστασης των πνευμόνων πρασίνου της χώρας μας, που έχουν πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η Παχίδου Λίλη, Πρόεδρος της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan σημείωσε: «Θεωρούμε απαραίτητο να συνεισφέρουμε όλοι στο να κάνουμε τον πλανήτη μας πιο  πράσινο. Μετά από τις δραματικές απώλειες δασικών εκτάσεων και φυσικού πλούτου των τελευταίων χρόνων, είναι χρέος μας να κάνουμε όλοι μαζί μια μικρή πράξη καλοσύνης, πολύ μεγάλης, όμως, σημασίας. Αποτελεί δέσμευση της εταιρείας μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε δράσεις όπως αυτές της We4All, αλλά και να κινητοποιούμε και όλους τους συνεργάτες μας προς αυτήν την κατεύθυνση, σε μια εποχή που η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά είναι πιο αναγκαία από ποτέ, στοχεύοντας ο πλανήτης μας να γίνει πιο βιώσιμος για εμάς και τις μελλοντικές γενιές. Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι, που η περιοχή της δράσης μας φέτος, συνδυάζεται με την ευρύτερη τοποθεσία που αποτέλεσε λόγο για την ίδρυση της We4All.»

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα