Podcast Ταξίδι Τύπου 1: Συμβουλές για τη Διαχείριση του Διαβήτη το Καλοκαίρι με τις νέες τεχνολογίες

Ακούστε τη νέα σειρά Podcast Ταξίδι Τύπου 1 – μια συνεργασία της Hemoglobe Hellas με το Glykouli.gr

Το καλοκαίρι είναι μια ευχάριστη περίοδος για τα παιδιά, γιατί υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης, υπαίθριες δραστηριότητες και παιχνίδι στη θάλασσα και στην πισίνα καθώς και συμμετοχή σε κατασκηνωτικές δραστηριότητες. Όλες αυτές οι ευχάριστες δραστηριότητες είναι πιθανό να κρύβουν επιπλέον προκλήσεις για τα παιδιά με διαβήτη τύπου 1 λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, της παραμονής στο νερό και των αλλαγών στη καθημερινή ρουτίνα οι οποίες συχνά αυξάνουν το άγχος των γονέων.

Η σημερινή μας καλεσμένη, κ. Κωστέρια Παιδίατρος-Παιδοενδοκρινολόγος-Παιδοδιαβητολόγος, Επιμελήτρια Α στο Τμήμα Ενδοκρινολογικό -Αύξησης κι Ανάπτυξης, του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», θα μας δώσει συμβουλές και θα απαντήσει στα ερωτήματα που συχνά απευθύνουν οι γονείς, ως έμπειρη παιδοδιαβητολόγος, για να διαχειριστείτε καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικογένεια και το παιδί με ΣΔ1 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτή η σειρα podcast αποτελεί εξαιρετικό υλικό για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα Dexcom One+ και το Omnipod Dash μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματική διαχείριση του διαβήτη και είναι χορηγούμενη από την Hemoglobe Hellas.
Total
0
Shares