"Εξεταζόμαστε για τον Διαβήτη", στο Ερρίκος Ντυνάν, 1-12 Δεκεμβρίου

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center οργανώνει νέο κύκλο δωρεάν εξετάσεων για τον διαβήτη, κατόπιν ραντεβού, κατά το διάστημα 1 – 12 Δεκεμβρίου.
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center
Τις δράσεις του για την πρόληψη και την καταπολέμηση του διαβήτη διευρύνει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ανταποκρινόμενο στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κοινού, όπως αυτό καταγράφηκε από τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Ε.Ν.Η.C. για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14 Νοεμβρίου).
Στο παραπάνω πλαίσιο, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center οργανώνει νέο κύκλο δωρεάν εξετάσεων για τον διαβήτη, κατόπιν ραντεβού, κατά το διάστημα 1 – 12 Δεκεμβρίου, παρέχοντας παράλληλα σε κάθε ενδιαφερόμενο ενημερωτικό υλικό.
Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα δράσης, υπό τον τίτλο «Εξεταζόμαστε για τον Διαβήτη», συνοδεύεται από τις εξής παροχές:
> Δωρεάν εξέταση από το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center και ηλεκτρονική συνταγογράφηση των εξετάσεων που θα απαιτηθούν.
> Δωρεάν μέτρηση σακχάρου.
> Μέτρηση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) σε προνομιακή τιμή (τιμή ΦΕΚ) για κάθε εξεταζόμενο.
> Εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες από τους διαιτολόγους του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center.
*** Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείνει ραντεβού για το πρόγραμμα των εξετάσεων επικοινωνώντας με το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-6972139 και 2106972150, από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου 2014. ***
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας για τον καλύτερο προγραμματισμό του Ε.Ν.H.C. και των εξεταζόμενων.
Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center κατασκευάστηκε το 2000 σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 517/91. Διαθέτει άδεια 37 κλινικών όλων των ειδικοτήτων με συνολικά 462 κλίνες, 4 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 38 κλίνες, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με 25 κλίνες, Θάλαμο Ιωδίου 2 κλινών και 25 υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες.
Πηγή: iatronet.gr
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΟΠΥY σχετικά με την ημερομηνία εκτέλεσης γνωματεύσεων αναλωσίμου υγειονομικού υλικού, σκευασμάτων ειδικής διατροφής και λοιπών ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει όλους τους αρμόδιους φορείς τα εξής: “Οι γνωματεύσεις αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και σκευασμάτων ειδικής διατροφής…