Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Παρουσίαση των IDF Young Leaders Γ. Λιονάκη και Κ. Μπουμάκη
Το πρόγραμμα Young Leaders in Diabetes είναι ένα πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαβήτη (IDF), που έχει στόχο τη…
Θα μπορούσε να υπάρξει εμβόλιο για τον διαβήτη τύπου 1;
Πόσο κοντά είναι η επιστήμη στη δημιουργία εμβολίου για την πρόληψη ή θεραπεία του διαβήτη τύπου 1;
Διαχείριση του διαβήτη μέσω… Internet!
Για να μη λέτε ότι ασχολούμαι μόνο με τα αρνητικά. Σήμερα, θα σταθώ σε ένα μοναδικό, πιλοτικό ευρωπαϊκό…
Χορήγηση ινσουλίνης με νανοσωματίδια
Η ινσουλίνη και πολλά άλλα φάρμακα που περιέχουν πρωτεΐνες δεν μπορούν να λαμβάνονται από το στόμα επειδή καταστρέφονται…