Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Το Επιτραπέζιο Ημερολόγιο του GlykouliGr Έχει Γίνει Ανάρπαστο – Δείτε Φωτογραφίες από τη Διανομή!
Όπως ήδη, ίσως, γνωρίζετε, το Glykouli.Gr σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο παθολόγο-διαβητολόγο, ειδικό σε θέματα διατροφής, Δρ…
Το Freestyle Libre πρωταγωνιστής στη διοργάνωση της Abbott για τον διαβήτη στη Λισαβόνα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το DX2 – Lisbon, το πρόγραμμα που διοργάνωσε η Abbott στη Λισαβόνα, με στόχο να…
Καινουργια έρευνα υπόσχεται ότι στο μέλλον θα μπορούμε να τρώμε χωρίς να παχαίνουμε
Τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες έρχεται να βάλει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Flinders. Ήρθε η ώρα να τρώμε ό,τι…
Μηδενική συμμετοχή των ατόμων με διαβήτη τύπου 2 στα αναλώσιμα υλικά
Νέο πρόβλημα προέκυψε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου για τους ανθρώπους που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, από…