Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Στις 2-5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας
Στις 2-5 Ιουνίου πραγματοποιείται το πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Λόγω των…
Χόρχε Μπουκάι @ Μουσείο Μπενάκη,17/6
Ο δημοφιλής ψυχίατρος-συγγραφέας, θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του «Ο δρόμος της πνευματικότητας», την Τρίτη 17 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη, καλεσμένος των εκδόσεων οpera.
ΕΜΑ: Δυο φάρμακα αδυνατίσματος στο μικροσκόπιο
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ερευνά το φάρμακο Ozempic της Novo Nordisk για τον διαβήτη και τη θεραπεία απώλειας βάρους Saxenda, αφού η ρυθμιστική αρχή υγείας της Ισλανδίας επισήμανε τρεις περιπτώσεις ασθενών που σκέφτονταν να αυτοκτονήσουν ή να αυτοτραυματιστούν.
Στις 25 κάθε μήνα θα καταβάλλονται από εδώ και στο εξής από τον ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα. Τον Μάιο θα καταβληθούν στις 24.
Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβάλλονται…