Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Ερευνητές κατασκεύασαν τα πρώτα κύτταρα που μπορούν να μεταμοσχευθούν και να αποφύγουν την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος
Ερευνητές από το Salk Institute στις ΗΠΑ έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στην προσπάθεια για την εύρεση ασφαλούς και…
Ισραήλ: Χάπι ινσουλίνης για το διαβήτη έλαβε to δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Βασισμένη σε έρευνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah της Ιερουσαλήμ, η φαρμακευτική εταιρεία Oramed Pharmaceuticals Inc. έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας…
Κατάργηση της ανάγκης για θεώρηση των παραπεμπτικών ζητά η ΕΣΑΜΕΑ με επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια
Παράταση των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας ζητά η ΕΣΑΜΕΑ με επιστολή της προς τον υπουργό…
7 νέες περιοχές συνδέονται με το διαβήτη ΙΙ
Η ανακάλυψη 7 νέων περιοχών του DNA που συνδέονται με τον διαβήτη τύπου 2 θα μπορούσε να οδηγήσει…