«Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», στη Θεσσαλονίκη

cibotec-600
cibotec-600

Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ερευνητές κατασκεύασαν τα πρώτα κύτταρα που αποφεύγουν την επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα
Περισσότερα

Ερευνητές κατασκεύασαν τα πρώτα κύτταρα που μπορούν να μεταμοσχευθούν και να αποφύγουν την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ερευνητές από το Salk Institute στις ΗΠΑ έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στην προσπάθεια για την εύρεση ασφαλούς και…