«Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», στη Θεσσαλονίκη

cibotec-600
cibotec-600

Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Μέχρι 5 Σεπτεμβρίου η υποβολή Μηχανογραφικού για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια υποψήφιων με σοβαρές παθήσεις

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για την υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια…
διαβήτης
Περισσότερα

Το διαβητικό παπούτσι και η κατάργηση της συμμετοχής των διαβητικών στα αναλώσιμα του διαβήτη στο επίκεντρο της συνάντησης ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), κ.…