Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη προσκαλεί τα μέλη της στην εκδήλωση «Ζυμομαγειρέματα χωρίς γλουτένη», την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, από τις 11:00-17:00.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αναψυκτήριο Φραγμα Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, από τις 11.00 ως τις 17.00, και η είσοδος είναι 3€.
Θα παρουσιαστούν γλυκές και αλμυρές συνταγές με άλευρα χωρίς γλουτένη, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μυστικά της χωρίς γλουτένη αρτοζαχαροπλαστικής.
Δηλώστε συμμετοχή έως 27/2 στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στο facebook στην Ιουλία Σπορίδη (julie sporidis) ή στέλνοντας e-mail στο juliekoiliokaki@gmail.com.
Σχετικά άρθρα
Έρχεται νέο «ψαλίδισμα» στις παροχές προς τους διαβητικούς;
Αναστάτωση έχουν προκαλέσει σε χιλιάδες άτομα με διαβήτη στη χώρα μας, οι πληροφορίες που θέλουν το Υπουργείο Υγείας…
Χάπι διευκολύνει την καθημερινότητα των διαβητικών
Ένα ρομποτικό χάπι έρχεται να αντικαταστήσει τις ενέσεις των διαβητικών (ινσουλινοεξαρτημένων ασθενών). Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω…
Ο νέος τρόπος μέτρησης σακχάρου έρχεται και στην Ελλάδα!
Ένας καινοτόμος τρόπος μέτρησης και καταγραφής του σακχάρου, ο οποίος αλλάζει δραστικά την καθημερινότητα των ατόμων με διαβήτη,…
Οικονομική Κρίση και Κοινωνική Ασφάλιση: ‘Κινδυνεύουμε όλοι, χωρίς εξαιρέσεις!’
Η Κοινωνική Ασφάλιση και η Περίθαλψη είναι από τα πρώτα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα’, τόνισε η…