14o Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο στην Αθήνα το Μάρτιο

14-ede-600
14-ede-600

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση για το 14ο Πανελλήνιο ΔΙαβητολογικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, από τις 18 ως τις 21 Μαρτίου 2015!
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί σήμερα το απόλυτα κρίσιμο ιατρικό και κοινωνικό μέγεθος. Σ’ αυτό συντείνουν η επιδημική διάσταση που λαμβάνει η ανάπτυξή του και οι σημαντικές πολυποίκιλες χρόνιες επιπλοκές της νόσου.
Η σε βάθος εκπαίδευση και η διαρκής έρευνα στις πτυχές της νόσου είναι ως εκ τούτου σήμερα το αναμφισβήτητο ζητούμενο.
Νέα δεδομένα, εκπαιδευτικά και ερευνητικά, που αφορούν όλο το φάσμα της νόσου από την πρόληψη και διάγνωση έως τις προχωρημένες επιπλοκές και τις συννοσηρότητες, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν στο 14ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton από 18 – 21 Μαρτίου 2015.
Στο Συνέδριο αυτό, ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές, Έλληνες γιατροί καθώς και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το Σακχαρώδη Διαβήτη σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο θα συζητήσουν όλα τα σύγχρονα δεδομένα στη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου και των επιπλοκών της.
Θα υπάρχουν καθημερινά ενότητες συναντήσεων με τον ειδικό, επιστημονικών αντιπαραθέσεων, κλινικών φροντιστηρίων, ενδιαφερόντων θεμάτων, ειδικών θεμάτων, στρογγυλών τραπεζιών, όπου όλοι όσοι ασχολούνται με το Διαβήτη θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα να συζητήσουν με τους ειδικούς τα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ) σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του 14ου Πανελλήνιου Διαβητολογικού Συνεδρίου.
Σας περιμένουμε στο φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Athens Hilton το Μάρτιο!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αλέξης Σωτηρόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα