Δωρεάν γιατροί ως τις 6/7

Κάλεσμα Ιατρικών Συλλόγων: δωρεάν γιατροί ως τις 6/7 - Glykouli.Gr

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης καλούν τους γιατρούς να εξυπηρετούν δωρεάν τους ασθενείς που αδυνατούν να πληρώσουν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών. Δωρεάν γιατροί ως τις 6 Ιουλίου…

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών:
«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ενόψει των κρίσιμων στιγμών για το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών, την αποστέρησή τους από τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε χρήματα για την κάλυψη του συνόλου των βιοτικών αναγκών τους, καλεί και συνιστά στα μέλη του με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και πίστης στον Όρκο του Ιπποκράτη να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον απαιτείται, απέχοντας από τη λήψη οποιασδήποτε ιατρικής αμοιβής, εκδίδοντας μηδενική απόδειξη παροχής υπηρεσιών, τουλάχιστον για το διάστημα έως 6.7.2015.
Το ιατρικό σώμα, υπήρξε τα τελευταία έτη και θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Έλληνα πολίτη στις κρίσιμες αυτές στιγμές».
Από την πλευρά του, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τα εξής:
«Με δεδομένο ότι από σήμερα το πρωί ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Τις επόμενες ημέρες, όλοι εμείς, οι ιατροί της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συγκατάβαση να συνεχίσουμε την άσκηση των καθηκόντων μας. Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εξυπηρετείτε – στο διάστημα αυτό – τους ασθενείς κανονικά χωρίς να λαμβάνετε αμοιβή από όσους αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών».
Πηγή: tvxs.gr
Αναδημοσιεύουμε και την ανακοίνωση του “δικού μας” Δημήτριου Ρηγόπουλου, Παθολόγου-Διαβητολόγου, από τη σελίδα του στο facebook:
Αγαπητοί φίλοι, λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, σας ενημερώνω ότι το Ιατρείο θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ για όσους θέλουν να κλείσουν ραντεβού. Ελπίζω να ομαλοποιηθούν σύντομα τα πράγματα, χωρίς να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για μια καλύτερη υγεία. Τηλέφωνο για ραντεβού 2107700211 από Δευτ έως Παρασκ. Και 10.00 πμ μέχρι 14.00 και 16.00μμ-22:00 Δε-Τρ-Πε.
Η διεύθυνση του γραφείου του κ. Ρηγόπουλου είναι Λ. Κηφισίας 30, Αθήνα.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα