Μια λιχουδιά ιδιαίτερα αγαπητή για άτομα με διαβήτη καθώς έχει λίγους υδατάνθρακες και είναι έτοιμο μέσα σε 10 λεπτά!
Χρήσιμες Πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 181/μερίδα
Υδατάνθρακες: 1g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 10’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
4 μεγάλα μανιτάρια
100g τυρί γκοργκονζόλα ή κάποιο άλλο μπλε τυρί, θρυμματισμένο
25g καρύδια, ψημένα και θρυμματισμένα σε μεγάλα κομμάτια
1 ματσάκι θυμάρι
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
Φύλλα ρόκας για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Τοποθετείτε τα μανιτάρια στο ταψί
Πασπαλίστε τα μανιτάρια με το τυρί, τα καρύδια, το θυμάρι και το βούτυρο
Τα βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να μαλακώσουν τα μανιτάρια
Διακοσμήστε τα πιάτα σας με λίγη ρόκα και βάλτε τα μανιτάρια πάνω τους