Κατασκήνωση 2016 – Ξεκινούν οι Εγγραφές

κατασκήνωση

Για  26η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε  τη φετινή κατασκήνωση για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, που αποτελεί ένα μοναδικό Πανελλαδικά θεσμό, δοκιμασμένο στην πάροδο των χρόνων που στόχο έχει την εκπαίδευση και την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών.
Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το  Διαβητολογικό Κέντρο «Π.&Α. Κυριακού» υπό την εποπτεία της δ/ντριας  κ.Βαζαίου και τη συμμετοχή καταξιωμένων παιδο-Διαβητολόγων, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το υπέροχο ταξίδι αναψυχής και εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Πρότυπης κατασκήνωσης “ Sports  Village  Athitaki” με υψηλές προδιαγραφές, πλούσια αθλητική δραστηριότητα, ποιότητα τροφίμων, έμπειρο προσωπικό, ο σύλλογός μας με την εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών και ιατρών που αναλαμβάνουν την  24ωρη συνεχή παρακολούθηση των παιδιών, θα χαρίσει στους συμμετέχοντες της ομάδας μας τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης. Μια εμπειρία γεμάτη ξεγνοιασιά, φίλους, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, που τα αναζωογονεί, τα αναπτύσσει και τα συνοδεύει σαν μια αξέχαστη ανάμνηση για όλη τους τη ζωή.
Για αναλυτικές πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
Πηγή: http://www.peand.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ευ Δια…Τροφήν
Περισσότερα

«Ευ Δια…Τροφήν»: Οκτώ οδηγοί έρχονται να αλλάξουν τη διατροφή των Ελλήνων

Τη βελτίωση της διατροφής όλων των Ελλήνων φιλοδοξούν να πετύχουν οι νέοι Εθνικοί Διατροφικοί Οδηγοί που δημιούργησε το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.