Κατασκήνωση 2016 – Ξεκινούν οι Εγγραφές

κατασκήνωση

Για  26η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε  τη φετινή κατασκήνωση για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, που αποτελεί ένα μοναδικό Πανελλαδικά θεσμό, δοκιμασμένο στην πάροδο των χρόνων που στόχο έχει την εκπαίδευση και την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών.
Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το  Διαβητολογικό Κέντρο «Π.&Α. Κυριακού» υπό την εποπτεία της δ/ντριας  κ.Βαζαίου και τη συμμετοχή καταξιωμένων παιδο-Διαβητολόγων, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το υπέροχο ταξίδι αναψυχής και εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά με Νεανικό Διαβήτη, που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Πρότυπης κατασκήνωσης “ Sports  Village  Athitaki” με υψηλές προδιαγραφές, πλούσια αθλητική δραστηριότητα, ποιότητα τροφίμων, έμπειρο προσωπικό, ο σύλλογός μας με την εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών και ιατρών που αναλαμβάνουν την  24ωρη συνεχή παρακολούθηση των παιδιών, θα χαρίσει στους συμμετέχοντες της ομάδας μας τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης. Μια εμπειρία γεμάτη ξεγνοιασιά, φίλους, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, που τα αναζωογονεί, τα αναπτύσσει και τα συνοδεύει σαν μια αξέχαστη ανάμνηση για όλη τους τη ζωή.
Για αναλυτικές πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
Πηγή: http://www.peand.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Επιστημονική Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, 25/2

Η Επιστημονική Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ανάπτυξη Προτύπου Μοντέλου Ποιότητας στην Αγωγή Υγείας, Αυτοφροντίδα – Μακροχρόνια Φροντίδα Ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη»
Διευρύνονται τα δικαιώματα των ατόμων με διαβήτη στον δημόσιο τομέα - για άλλη μια φορά δεν υπάρχει μέριμνα για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους
Περισσότερα

Διευρύνονται τα δικαιώματα των ατόμων με διαβήτη στον δημόσιο τομέα – για άλλη μια φορά δεν υπάρχει μέριμνα για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

Ειδική άδεια έξι ημερών για τους υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν παιδιά με αναπηρία 50% και άνω, συμπεριλαμβανομένων…