Το GlykouliGr στην πρώτη παρουσίαση του FreeStyle Libre στην Ελλάδα

Το GlykouliGr βρέθηκε σήμερα στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του FreeStyle Libre που έγινε στην Αίγλη Ζαπείου.

Το FreeStyle Libre είναι το πρώτο σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης με τεχνολογία Flash, που απαλλάσσει τους ασθενείς από την ταλαιπωρία του τρυπήματος των δαχτύλων και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Στην Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο κ Δ. Καλογρίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ελλάδας & Κύπρου του τμήματος Διαβήτη Abbott Laboratories, o Δρ. Ι. Ντούπης, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η κα Ρούλα Λάγιου, πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών και ο κ Β. Τσιατσιάμης, πρόεδρος ΜΚΟ – Τρέχουμε για τον Διαβήτη, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες.
freestyle libre
Το GlykouliGr θα συμμετέχει τις επόμενες μέρες στο διεθνές Workshop που θα γίνει στην Πορτογαλία, για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνολογίες στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη και να ανταλλάξει εμπειρίες με άλλους bloggers ώστε με τη σειρά του να ενημερώσει το ελληνικό κοινό και να γίνει η αφορμή για μια δημόσια συζήτηση με άξονα πάντα τη διαχείριση της νόσου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με διαβήτη στην Ελλάδα.
Μείνετε συντονισμένοι!
GlykouliGr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα