Τα φρούτα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για επιδόρπιο. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και κυρίως υγιεινή συνταγή με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες!
Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 145/μερίδα (1/2 μήλο)
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 30’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
4 μεγάλα μήλα
Χυμός από μισό λεμόνι
¼ φλυτζανιού Splenda (ή ½ φλυτζ. Μαύρη ζάχαρη)
¼ φλυτζ. Βρώμη
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.γ. βούτυρο ή μαργαρίνη χωρίς τρανς λιπαρά
¼ φλυτζ. Τριμμένα καρύδια
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Περιχύνετε τον χυμό λεμονιού στα μήλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζετε κάθε μήλο με το ¼ περίπου του μίγματος.
Βάζετε τα μήλα σε ένα ταψί και ψήνετε για 25-30 λεπτά.
Σχετικά άρθρα
Σαλάτα με σπανάκι και κάστανα
Μια σαλάτα δροσιστική και πολύ θρεπτική, με το αγαπημένο μας λαχανικό της εποχής! Χρήσιμες Πληροφορίες Μερίδες: 4 Απαιτούμενος…
Κρεμώδες κοτόπουλο φούρνου με αγκινάρες και μανιτάρια
Ένα γεύμα χορταστικό, ισορροπημένο και γευστικό που συνδυάζει υπέροχες υφές και αρώματα
Κοκτέιλ Cosmopolitan χωρίς ζάχαρη και με χαμηλούς υδατάνθρακες!
Τα Cosmopolitan είναι εορταστικά κοκτέιλ και πολύ γευστικά. Ωστόσο, έχουν αρκετή ζάχαρη, εξαιτίας του χυμού κράνμπερι και του…
Σαλάτα με ψητά παντζάρια
Χρήσιμες πληροφορίες Μερίδες: 4 Απαιτούμενος χρόνος: 70′ Βαθμός δυσκολίας: 2/5 Κόστος: 2/5 Υλικά 4 μέτρια παντζάρια 2 μήλα…